02 / 05 / 2024

Oturma odalarında rahatlatıcı bir dekorasyon için neler yapılmalı

Oturma odalarında rahatlatıcı bir dekorasyon için neler yapılmalı

Pastel tonlar insanı rahatlatan renklerdir. Oturma odanızda doğadan gelen toprak tonlarını kullanarak yumuşak ve rahatlatıcı bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. 

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı. Kredi kartı faizleri hakkında flaş gelişme

Resmi Gazete'de yayımlanan bir karar göre kredi kartı faizleri hakkında kullanıcıları üzecek bir gelişme yaşandı. Alınan kararla birlikte kredi kartı faiz oranlarında artışa gidildi.

Aldatıcı reklamlara bakanlıktan 39,5 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yılın ilk 5 ayında aldatıcı reklam ya da haksız ticari uygulamalara ilişkin 39 milyon 555 bin 306 lira idari para cezası uygulanması kararı alındı.

Altın fiyatlarında çarpıcı düşüş! Tek tek açıklanan rakamları görenler gözlerine inanamadı! 14 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatlarında çarpıcı düşüş... Tek tek açıklanan rakamları görenler gözlerine inanamadı... İşte 14 Mayıs 2023 altın fiyatları...

Altında çarpıcı gelişme… Altın üretimi geçen yıla göre yüzde 408 arttı!

Darphane verilerine göre geçen yıla kıyaslandığında Türkiye’nin altın üretiminin yüzde 408 oranında artış gösterdi. Sadece çeyrek altın üretiminde artış geçen yıla göre yüzde 273 yükseldi.

One UI 5.1 alacak telefonlar listesi genişledi! Android 13 tabanlı One UI 5.1 Galaxy A52 5G için yayında!

2021 yılında kullanıcılara sunulan Galaxy S21 FE modeli, One UI 5.1 güncellemesini aldı.

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası bu hafta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu, tek tek açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi ile ilgili açıklamasında "Kalıcı konutların plan, projelerini de yaptık. Pek çok yerde de inşallah bu hafta itibarıyla yapım çalışmalarına başlıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar...

İngiliz medyasında çarpıcı deprem analizi: İzinler ve gevşek kontrollere dikkat çekildi!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sonra ihmal tartışmaları da büyüdü. İngiliz medyasında yayınlanan bir analizde ‘izinler ve gevşek kontrollere’ dikkat çekildi. İşte detaylar...

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40 indirim! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni eğitim yılı başladı. Öğrenciler okullarına döndü. Ancak evlerde de hummalı bir çalışma var. Özellikle yurtlarda kalamayan ya da tercih etmeyen üniversite öğrencileri kendi evlerini dizayn etme derdine düştü. Öğrencilerin imdadına yetişen Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40’a varan indirim

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Gram altında çarpıcı tahmin! Uzmanlar tarih verdi!

Gram altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik yatırımcılarını üzdü. Gram altın 979 lira seviyelerine kadar düşerek, panik satışlarını tetikledi. Uzmanlar altınla ilgili düşüşün devam edeceği yönünde tahminlerde bulunuyor.

Kripto para borsasında büyük vurgun! Önce hesaplar kapatıldı sonra sırra kalem bastılar!

Kripto para borsasında kullanıcıların hesaplarının çekim işlemine kapatılması ile gündeme gelen Humex kurucuları 20 milyon dolarla kaçtığı öne sürülüyor. Humex kullanıcıları şoka uğradı! Ayrıntılar haberimizde...

Oturma odalarında rahatlatıcı bir dekorasyon için neler yapılmalı Haberi

Oturma odalarında rahatlatıcı bir dekorasyon için neler yapılmalı

Gül kurusu, kahve tonları ve gökyüzünden gelen mavi tonları da oturma odanızda sakinleştirici etkisini gösterecektir.  


Yer döşemesinde, perde ve duvarlarınızda kullanacağınız pastel tonları odanıza ışık katacak ve daha aydınlık bir oturma odası dekorasyonu için size yardımcı olacaktır.  

Odanızın ışığı da çok önemlidir. Özellikle doğal ışık kaynaklarından mümkün olduğunca faydalanmaya çalışın. Bunun yanı sıra mum ışığı, abajurlar ve yumuşak ışık veren aydınlatmalar da pastel tonlarda hazırlanmış oturma odanıza ayrı bir sakinlik ve dinginlik katacaktır.


Yeni...