28 / 04 / 2024

ötv indirimi beyaz eşya 2014

ötv indirimi beyaz eşya 2014

Hürriyet Gazetesi muhabiri Neşe Karanfil'in haberine göre; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyaya enerji tasarrufunu teşvik etmek için destek vermeye hazırlandıklarını söyledi.

Vestel 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’de indirim fırsatı başladı! Stoklar tükenmeden yetişin!

Beyaz eşya sektörünün lideri Vestel, TV konusunda da oldukça iddialı ürünleri piyasaya çıkarmaya devam ediyor. Vestel, son olarak 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’yi uygun fiyatla satışa çıkardı.

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

Regal 58R754U 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV görücüye çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı...

Beyaz eşyada olduğu kadar smart TV’de de oldukça iddialı bir konumda olan Regal son teknolojik özelliklerle donattığı yeni televizyonunu tanıttı. Regal, 58R754U 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV ile oldukça göz doldurdu.

Öğrencilere vergi indirimi! İşte 9500 liranın altındaki bilgisayarlar

Öğrencilere 9.500 TL'ye kadar olan bilgisayar modellerinde 5.500 TL vergi indirimi sağlanacak. ÖTV'siz bilgisayar modelleri hangileri? Peki, vergisiz laptop fiyatları kaç lira? İşte vergi muafiyeti ile alınabilecek bilgisayarlar.

Vestel 4K Smart QLED TV ve 3 ürün daha ürün alana 7 bin 500 TL indirim! Acele edin!

Vestel’den evine dörtlü ürün grubu almak isteyenlere indirim haberi geldi. Vestel, 4K Smart QLED TV ve 3 ürün daha alana 7 bin 500 TL indirim yapacağını duyurdu. Bu haberin ardından evine TV ve beyaz eşya almak isteyenler Vestel’in bu kampanyasını araştırmaya başladı.

Carrefour’da tam yağlı beyaz peynir 149,95 TL’ye, siyah zeytin 89,95 TL’ye, Eker yoğurt 49,95 TL’ye düştü!

Carrefour’dan tüm ürünlerine ağustos indirimi geldi. Carrefour’da 1 Ağustos tarihinde tam yağlı beyaz peynir 149,95 TL’ye, siyah zeytin 89,95 TL’ye, Eker yoğurt 49,95 düştü. İşte 1 Ağustos 2023 fiyat listesi...

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar, ticari araçlarda ÖTV indiriminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ÖTV indirimi kapsamında; şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs gibi pek çok araca indirim gelecek. Peki ÖTV indirimi ne kadar olacak, ne zaman başlayacak?

Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market Birlikten Berekete kampanyasına özel indirimli ürünleri tek tek duyurdu. Peki, Migros'ta hangi ürünlerde indirim var? Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, tam yağlı beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Tütüne dev ÖTV indirimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Deprem bölgesinde sarmalık kıyılmış tütün satışındaki ÖTV oranı yarıya düşecek. İşte detaylar...

Carrefoursa'da yüzde 30'a varan beyaz et indirimi! Yetişen kapacak! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Carrefoursa Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında beyaz et ürünleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Carrefoursa'da hangi ürünler ne kadar indirime girdi? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Araba alacaklar sevinçten şok olacak! Sıfır otomobile ÖTV indirimi geliyor!

Bugünlerde yeni bir otomobil almak ya da eski aracını değiştirmek isteyenleri sevinçten havalara uçuracak bir haber geldi. İddiaya göre, AK Parti seçim öncesi vatandaşın hoşuna gidecek bir hamle daha yaparak, çok yakında sıfır otomobil satışında ÖTV indirimine gidecek. Peki bu ÖTV indirimi ne kadar

ötv indirimi beyaz eşya 2014 Haberi

ötv indirimi beyaz eşya 2014

Şimşek, teşviğin sadece beyaz eşya için örneğin buzdolabında A plus olan ürünler için geçerli olacağı, televizyon gibi kahverengi eşya grubunun kapsamda olmayacağını belirtti. Şimşek, bugünden yarına bir düzenlemenin söz konusu olmadığını bürokratların çalışma başlattığını hazırlayacakları öneriye göre hareket edileceğini kaydetti.


VERGİ İNDİRİLMİŞTİ

Meclis’te bir grup gazetecinin sorularını yanıtlayan Şimşek, enerji tasarrufu sağlayan dayanıklı tüketim mallarının teşviki için daha avantajlı bir vergileme politikası üzerinde bir çalışma başlattıklarını söyledi. Vergileme teşviki ile ilgili elektrikli otomobilleri örnek gösteren Şimşek, “Elektrikli otomobillerde ÖTV yüzde 3’lerde. Elektrikli otomobil alan sadece yüzde 3 ÖTV veriyor. Özü itibariyle Avrupa’daki teşvike paralel” diye konuştu. Enerji tasarrufu için de verilecek teşviğin yine vergisel olabileceğini kaydeden Şimşek, “Daha kesinleşmiş bir şey yok, sadece üzerinde çalıştığımız konulardan bir tanesi” dedi. 2009 yılında...