06 / 05 / 2024

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde açıldı.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Dağ tarafından kuruldu.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?

Brent petrolün varil fiyatı dün 79,50 dolara kadar yükselşrken, günü 79,40 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü? İşte güncel brent petrol varil fiyatı.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Arçelik süpürgelerini gördünüz mü? İşte tüm Arçelik süpürgeleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Elektrikli süpürgeler, evlerdeki en büyük yardımcılardan. Yeni bir süpürge almak ya da eskisini değiştirmek isteyenler bu yazımız tam size göre. İşte Arçelik süpürgelerinin tüm modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL  sermaye bedeli ile Kazım Aykut Demirel tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı yapılmaması hususundaki teklifi Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi Haberi

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde açıldı.  


Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi adres: Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi,...