15 / 05 / 2024

Oya Ateş kimdir

Oya Ateş kimdir

Mimar Oya Ateş kimdir? Mimar Oya Ateş, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Oya Ateş, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Oya Ateş...

Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı olan Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun? İşte ayrıntılar...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Gonca Ateş Öztürk kimdir?

Mimar Gonca Ateş Öztürk kimdir? Mimar Gonca Ateş Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Ateş Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Ateş Öztürk..

Oya Eronat kimdir?

İnşaat Mühendisi Oya Eronat, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Oya Eronat kimdir? Oya Eronat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Oya Eronat...

Oya Eskin Güvendi kimdir?

Mimar Oya Eskin Güvendi kimdir? Mimar Oya Eskin Güvendi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oya Eskin Güvendi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Oya Eskin Güvendi..

Ömer Şükrü Topsakal kimdir?

Çimento Sanayi Duayenleri arasında yer alan ve Atatürk'ün "Kıvılcım gibi gidin, ateş gibi dönün!" diyerek yurtdışına yüksek tahsile gönderdiği 60 öğrenciden biri olan Ömer Şükrü Topsakal kimdir?

Oya Akkor kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nde Genel Müdür Yardımcısı olsn Oya Akkor kimdir? Oya Akkor, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oya Akkor, ne zamandan beri genel müdür yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Recep Ateş kimdir?

Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş kimdir? Recep Ateş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Recep Ateş, ne zamandan beri Eskişehir Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ünal Ateş kimdir?

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş kimdir? Ünal Ateş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş'in biyografisi...

Oya Ateş kimdir Haberi

Oya Ateş kimdir

Oya Ateş kimdir?

Oya Ateş, 1963 yılında İstanbul'da doğdu. 1986 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü bitirdikten sonra Ankara'da mimarlık bürolarında çalıştı.


1987-1994 yılları arasında T. Emlak Bankası Genel Müdürlük AŞ'de görev aldı. 1994-2003 yılları arasında Yapı Tasarım Mimarlık Ofisi'nde, 2003 yılından itibaren de Bilal Ateş ile birlikte O&B Mimarlık Limited Şirketi'nde çalışmalarına Antalya'da devam etmektedir.


Mimar Oya Ateş projeleri..

Konyaaltı Belediyesi Pazar Yeri (2008)

Konyaaltı Belediyesi Sağlık Tesisi (2008)

Konyaaltı Belediyesi Çok Amaçlı Salon (2008)

Aspen Otel (2007)

Uluç Evleri (2007)

Altınkum Konakları 2. Kısım (2005)

Altınkum Konakları 1. Kısım, 3. Etap (2004)

Altınkum Konakları 1. Kısım, 2. Etap (2003)

Altınkum Konakları 1. Kısım, 1. Etap (2002)

Göher Hanım Villası...