25 / 07 / 2024

Oyakkent Fenertepe Viyadüğü açıldı mı

Oyakkent Fenertepe Viyadüğü açıldı mı

Kayaşehir bölgesinde hayatın başlamasıyla özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik çilesi yaşanan Başakşehir’de Oyakkent- Fenertepe Viyadüğü’nün açılmasıyla trafik nefes aldı.

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

TOKİ Kayabaşı Fenertepe için tarih belli oldu! İstanbullular 306 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kayabaşı Fenertepe için tarih belli oldu... İstanbullular 306 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte detaylar...

TOKİ İstanbul Kayabaşı Fenertepe resmen başlıyor! 306 yeni konutun temeli atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı Fenertepe projesi resmen başlıyor. TOKİ Fenertepe projesinde 306 adet ve 11 adet dükkan bulunuyor. 

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Oyakkent 3 Silüet'in satışının iptal edilmesi meclis gündeminde!

Zafer Partisi İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, OYAK tarafından hayata geçirilecek olan Oyakkent 3 Silüet projesindeki konutların satışına dair yapılan duyuruya ve bu duyurunun iptal edilmesine ilişkin soru önergesi verdi. 

Oyakkent 3 Silüet'in satışlarına izdiham engeli!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet'in satışları yaşanan izdiham nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Oyakkent 3 Silüet projesinin detayları belli oldu. Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi!

Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Oyakkent 3 Silüet satışta!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet bugün itibariyle satışa çıktı.

Oyakkent 3 Silüet fiyat!

Oyakkent 3 Silüet fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Oyakkent 3 Silüet fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Oyakkent 3 Silüet nerede?

Oyakkent 3 Silüet nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Oyakkent 3 Silüet nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları... 

Oyakkent Fenertepe Viyadüğü açıldı mı Haberi

Oyakkent Fenertepe Viyadüğü açıldı mı

Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, akşam saatlerinde trafik çilesi yaşanan Başakşehir’de Oyakkent- Fenertepe Viyadüğü’nün açılmasıyla trafik nefes aldı.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 10 kilometrelik yolun 2 kilometreye düştüğünü söyleyerek “ Hemşehrilerimiz artık Başakşehir 1.ve 2. etaplara girmeden 2 dakikada evine veya TEM yoluna çıkış yapıyor” dedi.

Yapımı bir süredir süren Fenertepe-Oyakkent bağlantı yolu hizmete açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda yapımı gerçekleştirilen 3’er şeritli çift viyadük ile ilçe trafiğinin yüksek oranda rahatlatması planlanıyor.

“Fenertepe-Oyakkent arası artık 2 dakika”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ise konuyla ilgili olarak, “İBB’nin koordinasyonunda yapımı gerçekleştirilen Fenertepe-Oyakkent yolu artık 10 km’den 2 km’ye düştü. Normal şartlarda ortalama 18 dakika süren yol, Fenertepe-Oyakkent bağlantı yolunun hizmete açılması ile birlikte artık 2 dakika. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen İBB...