06 / 05 / 2024

öyk çatalca arazi satış

öyk çatalca arazi satış

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), İstanbul Çatalca'daki 2 arazinin satışını onayladı. Konuyla ilgili yazı Resmi Gazete'de yayınlandı...

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

Çatalca ve Silivri'deki köylülerin arazi sorunlarına ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerdeki köylülerin yaşadıkları arazi sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Çatalca’daki kriz yeni yolla aşıldı!

Özel mülk olması nedeni ile mahkeme tarafından 261 metresi sökülen Çatalca ve Büyükçekmece’yi birbirine bağlayan asfalt yolun üst tarafına yenisinin yapımı için start verildi. Kriz yeni yola arazi sahibinin hakkından 3 metre muvafakat etmesiyle çözüme kavuşturuldu...

Binali Yıldırım: Çatalca'da arazi çok, yerleşim az!

Seçim gezileri kapsamında Çatalca’ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bölgede ulaşım sorunun metro ve hızlı tren projeleriyle çözüleceğini söyledi.

Çatalca'da konut imarlı arazi ticaret alanı olarak değiştirildi!

Çatalca’daki 56 bin metrekarelik alana ilişkin 2011 yılına yapılan plan sonrasında, yeni imar planı hazırlandı. ‘Konut alanı’, ‘ticaret alanı’ olarak değiştirildi.. 

Çatalca Nakkaş'da 15 bin 500 dönümlük arazi istimlak ediliyor!

Çatalca Nakkaş Mahallesi'nde 15 bin 500 dönümlük arazi istimlak ediliyor. Halkı tedirgin eden istimlak kararının ardından ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Nakkaş Mahallesi'ni ziyaret etti.

Valilikten Çatalca, Arnavutköy ve Silivri için arazi uyarısı!

İstanbul Valiliği bugün önemli bir açıklama yaptı. Valilik, Çatalca, Arnavutköy ve Silivri'de, Hazine'ye ait arazilerin sahte evraklarla vatandaşlara satıldığını belirterek "Satışı yapılan araziler Hazine'ye ait." dedi.

Silivri'de sigara fiyatına arazi!

1997 yılında İstanbul'un Silivri ve Çatalca gibi bölgelerinde, metrekaresi ortalama 50 bin liraya binlerce dönüm arazi satılıyormuş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi 'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

1997 yılında Silivri'de sigara fiyatına arazi!

Reşat Altın'ın 12 milyon 220 bin liraya satıldığı 1997 yılında İstanbul'un Silivri ve Çatalca gibi bölgelerinde, metrekaresi ortalama 50 bin liraya binlerce dönüm arazi satılıyormuş.

ÖYK Çatalca arazilerinin satışları onaylandı!

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), İstanbul Çatalca'daki 2 arazinin satışını onayladı. Konuyla ilgili yazı Resmi Gazete'de yayınlandı...

İBB, Etiler Polis Okulu karşılığında Çatalca'da konut ve polis okulu yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler Polis Okulu’nun bulunduğu arazi karşılığında ilk etapta Çatalca’da polis okulu ve 400 konut yapacak. Ek protokolle de neredeyse Türkiye’nin tamamında karakol ve lojman yapımını üstlenecek.

Çatalca, Silivri ve Arnavutköy'de arazi fiyatları yükseldi!

Kanal İstanbul'un güzergâhının hâlâ kesinleşmemesinden yararlanan fısıltı gazetesi sayesinde Çatalca, Silivri ve Arnavutköy'de arazi fiyatları yüzde 100 ile yüzde 400 arasında yükseldi. Çatalca, Silivri ve Arnavutköy'de araziler durmadan el değiştiriyor.

öyk çatalca arazi satış Haberi

öyk çatalca arazi satış

 ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), İstanbul Çatalca'daki 2 arazinin satışını onayladı. Resmi Gazetede yayımlanan kararlara göre, Kurul, Karayolları Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Çatalca ilçesi Muıatbey Köyü 1062 numaralı parseldeki 21 bin 500 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 2 milyon 470 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren FG Petrol Ürünleri Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine satılmasına dair kararı uygun buldu. 

Şirketin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde taşınmazın 2 milyon 250 bin lirayla ikinci teklifi veren Uğur Demire satılması kararlaştırıldı. 

ÖYK, ayrıca Karayolları Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Çatalca ilçesi Muratbey Köyü 1774 parseldeki 10 bin 918 metrelik taşınmazın 1 milyon 610 bin lirayla en yüksek teklifi veren Genpar Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketine satılmasını...