02 / 05 / 2024

oylatta otel var mı

oylatta otel var mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Oylat’a 2 ayrı binadan oluşan otel kazandırıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm değerlerini en iyi şekilde kullanmayı amaçlanan tesislerin BURFAŞ kalitesiyle işletileceğini söyledi.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Babanın ikinci evliliğinden edinilen mirasta çocuğun hakkı var mı?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Kızımın babası, benden boşandıktan tekrar evlendi.İkinci evliliğini yaptıktan sonra ikinci eşinden de boşandı ve bir hafta önce de öldü. İkinci evliliği sırasında eşine bir ev bir otel vs. almış. Şimdi kızımın hakkı var mı?' sorusunu yanıtladı.

Hediye Güral Gür: Yeni otel projemiz var!

NG Hotels, Sapanca’daki mevcut otelin yanında yıl içinde NG Sapanca Club’ın açılışı planlanıyor. Yeni otelin trendleri yansıtan 298 adet lüks ve estetik odaya sahip olduğunu belirten Gür, “Buna ek olarak Afyon için de yeni bir otel projemiz var” dedi…

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Karadeniz'de otel sayısı artmalı!

Son yıllarda Körfez bölgelerinden gelen turistlerin sayısının her geçen gün arttığı Karadeniz’de otel sayısının da artması yönünde talepler var..

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Antalya Gümüş Han Otel açıldı!

Cemal Bozkır ve Nihat Duman Korkuteli tarafından Antalya'da inşa edilen Gümüş Han Otel açıldı. Otelin toplamda 52 odalık geniş kapasitesi var.

Koç Grubu, Cizre'de 5 yıldızlı otel açacak!

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

Macro'nun İstanbul dışında da otel projeleri var!

Scooter ayakkabılarının sahibi Macro, Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaptı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, 30 ülkede veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un adıyla açıldı.

Türkiye'de 2017 yılında 80 otel açılacak!

Wyndham Grand Kalamış Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan, “Barselona İstanbul’dan 5 kat fazla turist çekiyor ama İstanbul’da 5 kat fazla otel var. 2017 yılında 80 tane daha hizmete girecek” dedi

Taşyapı'dan İstanbul'a 3 otel yatırımı!

Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Türkiye'ye yabancıların gelmeye devam edeceğinden hiç kuşkum yok. O yüzden turizm yatırımlarımız da sürüyor. İstanbul'da 3 otel yatırımız var." dedi.

Corendon Turizm'den yurtdışına otel atağı!

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

Balkanlar'da Türk turizm yatırımcısına büyük fırsat var!

Limak Turizm Grubu Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, “Balkanlar’da Türk turizm yatırımcısı için büyük fırsatlar var. Grup olarak eğer bir turizm yatırımı yapılacaksa havalimanı inşa etmeye de, otel işletmeye de talibiz” dedi.

oylatta otel var mı Haberi

oylatta otel var mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Oylat’a bir turizm tesisi daha kazandırıyor. Oylat’ta Orman Bakanlığı’na ait atıl durumdaki 2 ayrı binadan oluşan otelin tahsisini alan Büyükşehir Belediyesi, tesisleri yeniden kullanıma açmak için çalışmaların startını veriyor. Bursa’nın turizmden aldığı payı daha da yukarılara çekmek için kentin tüm değerlerini en iyi şekilde kullanmayı amaçladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Oylat’ta tepeden tırnağa yenilecek olan tesislerin BURFAŞ kalitesiyle işletileceğini söyledi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi, turizme değer katacak bir tesisi daha kente kazandırıyor. Bursa’nın deniz turizminden hak ettiği payı alması için daha önce Narlı’ya konaklama tesisi kazandıran Büyükşehir Belediyesi şimdi de Bursa’nın termal turizm merkezi konumundaki İnegöl Oylat’a bir tesis kazandırıyor. Oylat’ta Orman Bakanlığı’na ait olan ancak atıl halde duran iki ayrı binadan oluşan tesisin tahsisini...