05 / 05 / 2024

Öz İpekler Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi

Öz İpekler Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi

Öz İpekler Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, İbrahim İpek tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de kuruldu.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Öz Efem İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Efem İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mete Özerman tarafından kuruldu.

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Öz Hemtaş İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Hemtaş İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut İpek ve Orhan İpek ortaklığında kuruldu.

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Emre Eker tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Öz İpekler Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Haberi

Öz İpekler Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi

Öz İpekler Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, İbrahim İpek tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de kuruldu. 


Öz İpekler Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak, 2-Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alım satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve...