07 / 05 / 2024

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Murat Hacısalihoğlu Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Merkez Mahallesi'nde açıldı.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

ING'den 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi, 3 yıl taksitle!

ING, kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için burada! Başvurunuzu yaptığınızda hesabınıza 50.000 TL yatırılacak... 3 yıl süreyle ödeme seçenekleriyle...

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramı müjdesi! Aylık 831 TL taksitle kredi verecek!

Ziraat Bankası, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Anında kredi imkanı ile aylık 831 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! Bu fırsatı kaçırmayın, uygun faiz imkanı!

VakıfBank'ın yeni kampanyasıyla 2. el araç alım satımı güvenli ve kolay! İhtiyaçlarınızı karşılayacak cazip faiz oranları ve güvenceli ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...

ING Bank'tan müşterilerine inanılmaz fırsat!

ING Bank, faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyacınızı karşılayacak bir fırsat sunuyor! Başvuru yapmanız halinde, hesabınıza anında 5.000 TL faizsiz kredi imkanı sağlanıyor.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için QNB Finansbank ve Denizbank'tan müjdeli kampanya!

QNB Finansbank ve Denizbank tarafından müjde! Nakit ihtiyacınızı karşılamaya yönelik harika bir kampanya geldi. Sadece 5 dakika içinde hesabınızda...

Teknolojik ürün alışverişinde rahatlatıcı finansal destek! O banka özel ihtiyaç kredisi verecek!

İster bilgisayar, cep telefonu veya küçük ev aletleri olsun, herhangi bir ihtiyacınızı karşılamak için Enpara.com'da sunulan ihtiyaç kredisi sayesinde sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Vestel CD7011 248 LT 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Vestel 7 çekmeceli dikey derin dondurucu, sessiz çalışan güçlü motoru ve geniş iç hacmiyle birlikte gıdaları yaz- kış muhafaza ederek soğutma ve dondurma ihtiyacınızı karşılar. 

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma gösteren motoru sayesinde dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. Peki mavi ışık teknolojisi, ne işe yarıyor?

Meteoroloji'den 18 il için kırmızı kodlu uyarı! Hemen bakın, aman çok önemli!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika bir uyarı yayınladı: Kar yağışı tekrar başlıyor! Daha önce sona erdiğini düşündüğümüz kar yağışı, bazı illerde görüş mesafesini azaltacak seviyede etkili olacak.

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat Haberi

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Murat Hacısalihoğlu Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Merkez Mahallesi'nde açıldı. 


Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi adres: Maltepe, Küçükyalı Merkez Mahallesi, Aziz Bey Sokak...