11 / 05 / 2024

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Köse tarafından kuruldu. 

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Öztel tarafından kuruldu.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı

Bankaların müşteri kapmak için başlatmış olduğu promosyon kampanyaları bu ayda hız kesmeden sürüyor. Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı...

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ceyhun Cihat Bakır tarafından kuruldu.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Muğla Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerisi!

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekiz tarafından kuruldu.

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi Önder Köse tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi adres; GÜMÜŞPINAR MAH.ATATÜRK CAD. ŞAHİN İŞ HANI NO:101/7...