14 / 05 / 2024

Öz Mega adres

Öz Mega adres

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli Güler Danacı kuruldu.

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli Güler Danacı kuruldu.

10 mega projeye hız verildi!

Yeni Havalimanı ve Çanakkale Köprüsü’nde uygulanan Yap-İşlet Devret modeli Kanal İstanbul’da da kullanılacak. Büyük finansman ve ileri teknoloji gerektiren diğer mega projelere yeni dönemde hız verildi...

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Lübnanlıların gözü mega projelere yakın arazilerde!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.

Yabancıların gözü mega projelerde!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul yatırımcıları ve grupları Dubai'de bir araya geldi. Yabancı yatırımcıların gözü kulağı 3. Havalimanı ve Çanakkale Köprüsü gibi mega projelerdeydi.

Naci Ağbal: Mega projelere hız verdik!

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamada, hükümet olarak Türkiye'yi adeta şantiyeye çevirdiklerini ve mega projelere hız verdiklerini belirtti.

Mega yatırımlar hız kazanacak!

Türkiye yatırım hızında da OHAL uygulayacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 3 ay sürecek OHAL kararını açıklarken “Yatırımlara hız katacağız” mesajının ardından, 1 yıl içerisinde milyarlarca dolarlık çok sayıda mega altyapı projesi hayata geçirilecek.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

Vira İstanbul Beylikdüzü adres!

Vira İstanbul Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle adres!

Beylikdüzü 11. Mahalle adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat projesi 11. Mahalle Evleri'nde daire fiyatları 345 bin liradan başlayarak değişiyor...

İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırım bedeliyle yükselen proje 10 dönüm arazi üzerine yayılıyor. İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor.

Teras Gökyüzü Narlıdere adres!

7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan proje toplam 91 adet daireden oluşuyor. Teras Gökyüzü Narlıdere adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

Mega projeler ülkeye değer katıyor!

ÜLKEMİZ mega projelerle gelişmişliğini daha da ilerletmekte ve ekonomisini canlandırmaktadır. Özellikle 3. Havalimanı ve 3 Köprü gibi projeler ülkemize değer katmaktadır. Ülkemizin bu projelerini engellemek isteyenler oldu ise de başaramamışlardır.

Öz Mega adres Haberi

Öz Mega adres

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli Güler Danacı kuruldu.

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-NALBURİYE a.İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b.Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c.Her türlü nalburiye işleri yapmak 2- İNŞAAT İNŞAAT MALZEMELERİ a. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b. Resmi ve...