29 / 04 / 2024

Lübnanlıların gözü mega projelere yakın arazilerde!

Lübnanlıların gözü mega projelere yakın arazilerde!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.



 

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Grandis projesi dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı. Türk-Lübnan ortaklı Boss4 Gayrimenkul İnşaat San. Dış Tic. A.Ş. inşaat sektörüne Alya Grandis projesi ile merhaba dedi. 

 

Toplantıda konuşan BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip konuşmasında Lübnan’da iş yaptıklarını söylerken, Westanbul isimli uluslararası ihracat, ithalat ve inşaat, şirketleri sayesinde İstanbul’da yatırım imkanlarını araştırırken 2016 yılında Akkuş Grup ile tanıştıklarını anlattı.


Türkiye hakkındaki da değerlendirmeler yapan Ahmet El Khatip, "Türkiye sıkıntılı bir coğrafyada yer alan güçlü bir ülke. Bugüne kadar askeri ve siyasi gücüyle bir çok sorununu çözmeyi başardı. Biz yatırımcılar ve işadamları olarak işimize devam ederek bu ülkeye desteğimizi göstereceğiz" dedi.


Mega projelere yakın araziler 

Asıl işinin Lübnan'da arsa alıp satmak olduğunu söyleyen Ahmet El Khatip, Lübnan'daki iş hacminin 50-60 milyon dolar olduğunu söyledi. El Khatip Türkiye'deki ilk üç yıllarında Akkuş Grup ile birlikte 20-30 milyon dolarlık iş hacmine ulaşmak istediklerini belirtti. Ortadoğu'da da devam eden projeleri olduğunu ancak o bölgeden yavaş yavaş çekildiklerini söyleyen El Khatip, yatırımlara Türkiye'de devam edeceklerini söyledi. İstanbul'da arazi baktıklarını da dile getiren El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


 


Geri Dön