14 / 05 / 2024

Ahmet El Khatip kimdir

Ahmet El Khatip kimdir

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

İkinci el araç almak isteyenler dikkat! Tek tek duyuruldu

İkinci el araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa uyarı yapıldı. Kaza geçmişi olan otomobilleri değerinden daha yüksek fiyata satmak adına sıklıkla başvurulan hile ve yalanlara açıklık getiren TÜSED Başkanı Ahmet Nedim Erdem, dikkat çeken uyarılarda bulundu.

İkinci el araç alacaklar buraya! Bu sahtekarlığa dikkat edin!

İkinci el araç alacak kişilere önemli hatırlatmalarda bulunan Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanı Ahmet Nedim Erdem önemli uyarılarda bulundu.

Adıyaman'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da bir inşaatta çalışan işçi iskeleden düşerek yaralandı. Acil serviste tedaviye alınan Ahmet El Hüseyin'in sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Alya Teras'ta kişiye özel ödeme fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapıyor.

Alya Onist'te satışların yüzde 25'i 2 ayda yapıldı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olan hemen tapu özelliği bulunan Alya Onist projesinin yüzde 25’inin satışı yapıldı...

Ravel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçiboğa, Faysal Elçiboğa ve Sezer Doğru ortaklığında kuruldu.

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras ön satışa çıktı! 

Akkuş Group, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan Alya Teras, ön satışa sunuldu. 

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla çok sayıda proje hayata geçiren ve kısa sürede sektörün en yenilikçi markaları arasına giren Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya Teras için ön talep topluyor.

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Lübnanlıların gözü mega projelere yakın arazilerde!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.

Ahmet El Khatip kimdir Haberi

Ahmet El Khatip kimdir

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Grandis projesi dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı. Türk-Lübnan ortaklı Boss4 Gayrimenkul İnşaat San. Dış Tic. A.Ş. inşaat sektörüne Alya Grandis projesi ile merhaba dedi. 

Toplantıda konuşan BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip konuşmasında Lübnan’da iş yaptıklarını söylerken, Westanbul isimli uluslararası ihracat, ithalat ve inşaat, şirketleri sayesinde İstanbul’da yatırım imkanlarını araştırırken 2016 yılında Akkuş Grup ile tanıştıklarını anlattı.


Türkiye hakkındaki da değerlendirmeler yapan Ahmet El Khatip, "Türkiye sıkıntılı bir coğrafyada yer alan güçlü bir ülke. Bugüne kadar askeri ve siyasi gücüyle bir çok sorununu çözmeyi başardı. Biz yatırımcılar ve işadamları olarak işimize devam ederek bu ülkeye desteğimizi göstereceğiz" dedi.


Mega projelere yakın araziler 

Asıl işinin Lübnan'da arsa alıp satmak olduğunu söyleyen Ahmet El Khatip,...