04 / 05 / 2024

Öz Yıldız Grup İnşaat nerede

Öz Yıldız Grup İnşaat nerede

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 354 Sokak'ta kuruldu.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 

Nevzat Yıldız, Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü oldu!

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 354 Sokak'ta kuruldu.

Yıldızlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Yıldız tarafından 300 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Yıldız Grup Tasarım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Grup Tasarım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ela Kaya tarafından 200 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Yıldız Park Konutları iletişim bilgileri!

Kalite Grup imzasıyla yükselen Yıldız Park Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. İşte Yıldız Park Konutları iletişim bilgileri detayları...

Gebze Yıldız Park Konutları' nda fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor!

Kalite Grup tarafından hayata geçirilen Gebze Yıldız Park Konutları projesinde toplam 70 daire ve 2 dükkan bulunuyor. Gebze Yıldız Park Konutları' nda fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor.

Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi'nde araştırma yapıldı!

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi, turistlerin dikkatini çekiyor. Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Lisesi'nden 55 kişilik bir grup, müzeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Seranit Grup çift yıldız belgesi aldı!

Seramik ve porselende Türkiye’nin uluslararası düzeyde markalarına sahip olan Seranit Grup önemli bir başarıya imza attı.Seranit Türk Standartları Enstitüsü’nün Çift Yıldız belgesini sektörde ilk alan kuruluş oldu.

Seranit Grup Çift Yıldız belgesi aldı!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ‘Çift Yıldız’ belgesini seramik ve porselen kategorisinde sektörde ilk kazanan kuruluş Seranit Grup oldu...

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi!

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi verildi. Eskişehir'in İnönü ilçesinde Seranit Grup üretim tesislerinde gerçekleşen belge törenine, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da katıldı...

Mono Terrace, Çeşme'nin parlayan yıldızı olacak!

Yazlık alanlarda ilham verecek bir villa inşa ettiklerini belirten Mono Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pehlivanoğlu, "Mono Terrace projesi 2014 yazında Çeşme'nin parlayan yıldızı olacak" diye konuştu

Öz Yıldız Grup İnşaat nerede Haberi

Öz Yıldız Grup İnşaat nerede

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 354 Sokak'ta kuruldu.


Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...