06 / 05 / 2024

özak beşiktaş

özak beşiktaş

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Beşiktaş arsasının değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO Beşiktaş arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak Gayrimenkul'den Beşiktaş ve Göktürk'e iki yeni proje!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO'nun Beşiktaş projesine onay çıktı!

Beşiktaş Balmumcu’da, Özak GYO’nun 8 bin 349 metrekare alan üzerine projelendirdiği otel ve rezidansa İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nden onay çıktı.

Özak, Beşiktaş'taki arsasının 2015 değerlemesini yayınladı!

Özak GYO İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 198 no.lu parsel ve bağlı ortaklığımız Arstate Turizm Paz.ve Tic.A.Ş. mülkiyetinde yer alan 4 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO Beşiktaş'taki 5 adet parselin değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Beşiktaş'taki 5 adet parselin değerleme raporunu yayınladı. Özak GYO tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Özak GYO Beşiktaş arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, kendisine bağlı ortağı Arstate Turizm Paz. ve Tic.A.Ş portföyünde bulunan Beşiktaş arsasının 2013 yılına ait gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Uyum Gıda Beşiktaş Levent şubesi ile 63 mağaza sayısına ulaştı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

özak beşiktaş Haberi

özak beşiktaş


Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş portföyünde bulunan Beşiktaş Arsa ile ilgili 2012 yılına ait değerleme raporuiçin