06 / 05 / 2024

Özak Gayrimenkul yeni projeleri

Özak Gayrimenkul yeni projeleri

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Bizim Mahalle 2. Etap geliyor! Özak GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 1.387 konutluk yeni proje! 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizim Mahalle projesinin 2. etabı için düğmeye bastı. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak ve Emlak Konut GYO arazisinde yükselecek projede 1.387 konut yer alacak.

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Özak GYO Göktürk projesi satışta! Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göktürk projesi satışa çıktı. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor...

Özak GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel kurul toplantısında, şirketin geliştirmekte olduğu projeler ile yeni yatırımlara kaynak ayrılmasının planlanması ve büyüme politikaları doğrultusunda 2019 yılında gerçekleşen dağıtılabilir net dönem karı dağıtılmayacak...

Özak GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 15. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı...

Özak GYO Demre gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Demre İlçesi Zümrütkaya Mahallesi'nde yer alan daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

İhlas Gayrimenkul yeni pay alma hakkı bugün başlıyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş.'nin yeni pay alma hakları izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak 15 Şubat 2019 ila 1 Mart 2019 tarihleri arasında 15 gün süreyle kullandırılacak...

Özak Gayrimenkul yeni projeleri Haberi

Özak Gayrimenkul yeni projeleri

Global Holding'in temelleri 32 yıl önce tekstil sektöründe atıldı. Zaman içinde tekstili inşaat, turizm, tesis yönetimi ve gayrimenkul yatırımları izledi. Son 10 yılda gayrimenkulde yaşanan hızlı büyüme grubun gelirlerinde de kendini gösterdi. İlk işi tekstil olan Özak, bugün gelirlerinin yüzde 45’ini gayrimenkul işlerinden elde ediyor.


Aynı zamanda Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinde faaliyet gösteren Özak’ın büyüme performansı da aslında ekonominin genel gidişatına dair önemli sinyaller veriyor. Geçtiğimiz yılı yüzde 20’lik bir küçülmeyle 720 milyon TL konsolide ciroyla kapattıklarını belirten Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, bu küçülmenin büyük oranda turizm ve tekstilden kaynaklandığını söylüyor.


Özak, bu yıla ise yüzde 38’lik büyüme hedefiyle girdi. Turizmde ciddi bir toparlanma yaşadıklarını, ihracat odaklı tekstilde işlerin yolunda gittiğim ifade  eden Ahmet Akbalık, gayrimenkenkulde de...