10 / 05 / 2024

Özak GYO 5 yeni otel projesi

Özak GYO 5 yeni otel projesi

Özak GYO, İstanbul, İzmir ve Antalya'da ortalama 300 yataklı toplam 5 yeni otel projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İki İstanbul, bir İzmir, birer de Didim ve Demre'de yapılacak olan otellerin her biri ortalama 300 yataklı olacak.

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak GYO 2021'de 1.5 milyar TL'lik hasılat elde etti!

Özak GYO tarafından yayınlanan finansal rapora göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren dönemde 1 milyar 472 milyon 672 bin 713 TL hasılat elde etti.

Özak GYO Beşiktaş arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO 6.2 milyon TL'lik kira ve 6.6 milyon TL'lik satış sözleşmesi imzaladı!

Özak GYO Bulvar 216, 34 Portall Plaza ve İş İstanbul'da 2019 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam 6 milyon 289 bin 308 TL ve 5 bin 520 euro tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı ve Hayat Tepe projesinde ise 6 milyon 644 bin 724 TL +KDV tutarında satış işlemini gerçekleştirdi.

Özak GYO Göktürk parselleri 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beşiktaş'ın Balmumcu Mahallesi'nde yer alan 5 adet parsele ilişkin gayrimenkul Özak GYO Göktürk parselleri 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO sermayesini 1 milyar TL'ye çıkaracak!

Özak GYO'nun kayıtlı sermaye tavanın 1 milyar TL'ye çıkarılması, kayıtlı sermaye tavan izin süresinin 5 yıllık süre için geçerli olmak üzere değiştirilmesi için başvuru yapıldı...

Özak GYO'nun hedefi 5 yılda 2,5 kat büyüme!

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, 5 yılda 2,5 kat büyümeyi hedeflediklerini açıkladı. Keresteci, 5 yıllık süreçte net aktif değerlerini 3 milyar TL’ye, kira gelirlerini ise 172 milyon TL’ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Özak GYO 4,5 milyon euro kredi kullanacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 ay vadeli 4,5 milyon euroluk kredi kullandıklarını açıkladı. Özak GYO krediyi taksit ödemesinde kullanacaklarını belirtti.

Özak GYO 5 yeni otel açıyor!

Özak GYO, İstanbul, İzmir ve Antalya'da ortalama 300 yataklı toplam 5 yeni otel projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İki İstanbul, bir İzmir, birer de Didim ve Demre'de yapılacak olan otellerin her biri ortalama 300 yataklı olacak.

Özak GYO, yeni turizm yatırımlarını hayata geçirecek!

Bünyesinde Antalya'da hizmet veren Ela Quality Resort Belek'i bulunduran Özak GYO, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Ela Quality Resort Genel Müdürü Tunç Batum, "5 ayrı projemiz var''dedi.

Özak GYO'dan 5 otel!

Özak GYO, İstanbul, İzmir ve Antalya'da ortalama 300 yataklı toplam 5 yeni otel projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İzmir ve İstanbul'daki projelerde AVM-rezidans da olacak

Özak GYO'nun 6 aylık kârı milyon TL!

Gayrimenkul sektöründe ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği projelerle dikkat çeken Özak GYO, 2014'teki 220,3 milyon TL'lik karının ardından 2015 yılının ilk yarısında da finansal başarısını sürdürdü.

Özak GYO 5 yeni otel projesi Haberi

Özak GYO 5 yeni otel projesi

Özak GYO, İstanbul, İzmir ve Antalya'da ortalama 300 yataklı toplam 5 yeni otel projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma İzmir ve İstanbul'daki projelerinin içine AVM ile rezidans da dahil edecek Antalya Belek'te Ela Resort markasıyla 2007de turizm sektörüne adım atan Özak GYO, 5 yeni otel projesi daha geliştirdi. İki İstanbul, bir İzmir, birer de Didim ve Demre'de yapılacak olan otellerin her biri ortalama 300 yataklı olacak. 


Ela Quality Resort Hotel Genel Müdürü Ali Tunç Batum, İstanbul ve İzmir'de AVM rezidans ve otel projelerini de bünyesinde barındıracak büyük montanlı karma bir karma proje planladıklarını söyledi. Bu iki oteli 2018'de açmayı planladıklarını aktaran Batum, "Henüz yatırım maliyeti belli değil. Projelendirme tamamlandıktan sonra netleşecek' diye konuştu. Her iki ildeki oteller için uluslararası markalarla...