12 / 05 / 2024

özak gyo zeytinburnu kazlıçeşme ihalesi

özak gyo zeytinburnu kazlıçeşme ihalesi

Yenigün İnşaat-Delta iş ortaklığı ile birlikte katıldığı Emlak Konut GYO Kazlıçeşme ihalesini 4 milyar 240 milyon liralık toplam hasılattan vereceği 1 milyar 568 bin 800 liralık teklifiyle kazandı.

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Büyükyalı İstanbul'un değeri dudak uçuklattı! Özak GYO resmen açıkladı! 

Özak GYO İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen Büyükyalı İstanbul'un 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Özak GYO'nun 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

Özak GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemi Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Zeytinburnu Vergi Dairesi'ne sunulmuş olan gelir tablosu yayınlandı.

Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği bildirisini yayınladı.

Özak GYO, Arstate Turizm ile birleşti!

Özak GYO'nun yüzde 100'üne sahip olduğu Arstate Turizm Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'yi devralmak suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi ticaret sicilinde tescil edildi.

Özak GYO Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO, Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı.

Özak GYO, 2 ödül birden kazandı!

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Özak GYO, tasfiye protokolü imzaladı!

Özak GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, EPP ile arasında imzalanan gelir paylaşımlı projenin karşılıklı mutabakat ile sonlandırıldığını bildirdi.

Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO esas sözleşmesini yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda esas sözleşmesiyle ilgili açıklama yaptı. Özak GYO, şirket esas sözleşmesini yayınladı.

Özak GYO bilgilendirme politikasını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kamu aydınlatma Platformu'nda bilgilendirme politikasıyla ilgili açıklama yaptı. Özak GYO, şirket bilgilendirme politikasını yayınladı.

Özak GYO 4,5 milyon euro kredi kullanacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 ay vadeli 4,5 milyon euroluk kredi kullandıklarını açıkladı. Özak GYO krediyi taksit ödemesinde kullanacaklarını belirtti.

özak gyo zeytinburnu kazlıçeşme ihalesi Haberi

özak gyo zeytinburnu kazlıçeşme ihalesi

Kazlıçeşme ihalesini 

ÖZAK Gayrimenkul ortaklarıyla kazandı 


Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yenigün İnşaat-Delta iş ortaklığı ile birlikte katıldığı Emlak Konut GYO Kazlıçeşme arsa ihalesini 4 milyar 240 milyon liralık toplam hasılattan vereceği 1 milyar 568 bin 800 liralık teklifiyle kazandı. 

İhalesi kazanılan arazinin toplam büyüklüğü 104 bin 500 metrekare iken; toplam inşaat alanı ise 225 bin metrekare olacak. 2014 yılının en büyük ihalesine imza atan ÖZAK GYO, ihale süresince de rakiplerinin üzerinde teklif vererek iddiasını ortaya koydu. Türkiye ve sektöre güvendiklerini kaydeden ÖZAK GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, arazinin bölgesel olarak çok iyi bir lokasyonda ve büyüklükte olduğuna dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu aksda ve büyüklükte bölgede başka arazi yok. Denize cephesi olması ve bölgenin dinamikleri bizi buraya itti. Karma bir proje...