15 / 05 / 2024

Özak Yapı kimin 

Özak Yapı kimin 

Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Akarçay tarafından kuruldu. 

Özak GYO Maltepe projesinde tapu devri yapıldı!

Özak GYO Maltepe projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, tapu devrinin yapıldığını açıkladı. Peki Özak Maltepe projesinde kaç konut olacak? Nerede inşa edilecek? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yılmaz tarafından kuruldu.

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Kılıç tarafından kuruldu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özak GYO Göktürk 2 projesinin yapı ruhsatı alındı!

Özak GYO Göktürk 2 projesindeki  A-B-C blokların yapı ruhsatı 30 Aralık ve 31 Aralık 2021 tarihlerinde alındı.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

Özak Göktürk'ün lansmanı yapıldı!

Özak GYO'nun yaşama değer katma felsefesiyle hayata geçireceği Özak Göktürk projesinin lansmanı yapıldı. Özak GYO Göktürk, 22 dönümlük, ormanlarla çevrili bir arazide inşa ediliyor. Projede toplam 157 konut bulunuyor...

Özak GYO'nun Göktürk ve Demre projesini İnt-Er Yapı yapacak!

Özak GYO'nun İstanbul, Göktürk'te yapımı planlanan konut projesi ve Antalya, Demre'de yapımı planlanan otel projesinin inşaat işleri İnt-Er Yapı İnş. Tur.San.ve Tic.A.Ş. tarafından yerine getirilecek.

Özak GYO Göktürk projesi için yapı ruhsatı aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi'nde yer alan projesine ait Yapı Ruhsatları 21 Ocak 2019 tarihi itibari ile alındı.

Özak GYO borcunu yapılandırdı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 7143 sayılı Kanun kapsamında yapılandırma hakkında açıklama yaptı.

Özak-İnter Yapı Emlak Konut Teşvikiye ihalesine katıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnter Yapı İnşaat, Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katıldı. 

Özak Yapı kimin  Haberi

Özak Yapı kimin 

Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi Arif Akarçay tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi adres; BULGURLU MAH.İZZETTİNBEY SK. NO:9 B/6...