16 / 05 / 2024

ozan balaban emlak kulisi

ozan balaban emlak kulisi

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Ozan Balaban konuk oldu.

Ozan Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ozan tarafından kuruldu. 

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Can Yıldız tarafından kuruldu.

Blb Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Blb Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ozan Balaban tarafından kuruldu. 

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su oldu!

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ozan Tekcanözü, Onur Tekcanözü ve Aslan Tekcanözü ortaklığında kuruldu.

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile İsmet Karaman, Devrim Fırat, Zeki Mutlu ve Rıza Mutlu imzasıyla bugün kuruldu.

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Ozan Balaban Emaar'dan ayrıldı!

Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete veda etti. İşte Ozan Balaban'ın veda yazısı...

Emaar Square AVM'nin içinde hangi markalar yer alacak?

Emaar Square, Eylül sonunda kapılarını açıyor. “Emaar’da her kesime hitap edebilmek için Cevahir ile İstinyePark’ı birleştirdik” diyen CEO Ozan Balaban birçok ünlü marka ile anlaşmanın sağlandığını belirtti.

Emaar Square AVM, 30 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Emaar Regional CEO’su Ozan Balaban, 2.3 milyar dolar yatırımla eylül ayında açılacak olan Emaar Square AVM’nin İstanbul’da lüks alışverişte 3 merkezinden biri olacağını söylüyor.

Zan Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zan Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Gezersu ve Orhan Gezersu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

ozan balaban emlak kulisi Haberi

ozan balaban emlak kulisi

Haftaiçi her gün 11:20'de canlı yayında ekrana gelen Emlak Kulisi'nde Ozan Balaban sektör hakkında bilgiler verdi.


Emlak Kulisi 12 Ekim programını izlemek için tıklayınız


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden...