05 / 05 / 2024

Ozan Bayık biyografi

Ozan Bayık biyografi

Mimar Ozan Bayık kimdir? Mimar Ozan Bayık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ozan Bayık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ozan Bayık...

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Neomanagement İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neomanagement İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan Çalık tarafından kuruldu. 

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Ayk Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayk Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Ayık tarafından kuruldu.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan kripto para açıklaması! 

Kripto para borsası Thodex sonrasında faaliyetlerinin durdurması sonrasında paylaşımda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, "Bitay" isimli bir paradan söz ederek, kendisine şikayetler geldiğini söyledi. 

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bayılan İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayılan İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bayılan tarafından kuruldu.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları, 9 Nisan 2016 tarihinde açıklandı. Peki, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı birim fiyatları 2016 ne kadar? İşte fiyat listesi..

Ozan Bayık biyografi Haberi

Ozan Bayık biyografi

Ozan Bayık kimdir?

Ozan Bayık, 1977 yılında İzmir’ de doğdu. İzmir Atatürk Lisesi’ nin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat Müh. Bölümü’ nü 1998 yılında tamamladı. 


Ardından yine Y.T.Ü.‘ de “Çok Katlı Çelik Yapılar” konulu yüksek lisans çalışmasına başladı. O dönemden sonra Atlas İnşaat ve Afa Prefabrik bünyesinde 2003 yılına kadar çalıştı. 2003 yılında dil eğitimi ve mesleki amaçlı olarak İngiltere’ de 1 yıl kaldı. 


Döndükten sonra Bektaşoğlu İnşaat bünyesinde 1 yıl süreyle Ürdün’ de çalıştıktan sonra, Mimarlar Tasarım ve ZTHŞ Mimarlık ile birlikte 2005 yılına kadar çalıştı. Daha sonra 2007 yılına kadar kişisel çalışmalarını devam ettirip, 2007 yılında Serhan Bayık ve Okan Bayık ile birlikte O.S.O Mimarlık Ltd. Şti.’ yi kurdu.


O.S.O Mimarlık...

2007 yılında Ozan Bayık, Serhan Bayık ve Okan Bayık...