12 / 05 / 2024

Ozan Koca

Ozan Koca

Yako Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Yazmacı, Ozan Koca tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Ekim'de Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Osmanlı Yokuşu'nda kuruldu

Rasim Ozan Kütahyalı'dan kripto para açıklaması! 

Kripto para borsası Thodex sonrasında faaliyetlerinin durdurması sonrasında paylaşımda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, "Bitay" isimli bir paradan söz ederek, kendisine şikayetler geldiğini söyledi. 

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Fahrettin Koca: 1008 odalı ve tek yataklı hastanelerimizi teslim aldık!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık'' ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Ozan Güven, Cunda'ya yerleşti!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, Cunda adasına yerleştiği öne sürüldü.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu, Çorum, Tokat, Amasya, Sinop ve Samsun'un sağlık müdürleri ve saha koordinatörlerinin katılımıyla Samsun Sağlık Müdürlüğü'nde yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında proje ve yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Fahrettin Koca: 10 şehir hastanesinin ihale süreci başladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 tane şehir hastanemizin ihalesi bu dönemde başlatılmış oldu. Bu hastaneleri daha çok kendi kaynaklarıyla, imkanlarıyla bu yatırımları yapan bir ihale süreci başladı.

Ozan Koca Haberi

Ozan Koca

Yako Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Yazmacı, Ozan Koca tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Yako Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  her türlü iç ve dış turizm faaliyetlerinin yatırımı işletme ve organizasyonu her türlü otel motel pansiyon plaj tatil köyleri..kiralayabilir kiraya verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yako Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Osmanlı Yokuşu Cami Sokak,...