11 / 05 / 2024

Özbek Türk İş Forumu inşaat

Özbek Türk İş Forumu inşaat

Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirilen Özbek-Türk İş Forumu'na inşaat, sanayi, elektronik, madencilik, enerji, taşımacılık, turizm ve diğer alanlarda faaliyet gösteren 30’a yakın Türk iş adamı katıldı.

Türk müteahhitlerine Özbekistan'dan davet!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığında Özbekistan temaslarında bulunan heyette yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitlerin kamu- özel işbirliği (KÖİ) projelerinde kazandıkları tecrübeyi paylaşmak üzere Özbek yetkilileri Türkiye’ye davet etti.

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özbek tarafından kuruldu. 

Özbek-Türk İş Forumu Taşkent’te gerçekleştirildi!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirilen Özbek-Türk İş Forumu'na inşaat, sanayi, elektronik, madencilik, enerji, taşımacılık, turizm ve diğer alanlarda faaliyet gösteren 30’a yakın Türk iş adamı katıldı.

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

Türk Telekom Arena'da kaba inşaat tamamlandı!

29 Ekim'de bitirilmesi planlanan Türk Telekom Arena'da kaba inşaat tamamlandı

Kadir Topbaş, Türk Dünyası Mimarlık Kurultayı'na katılacak!

Kadir Topbaş, Türk Dünyası Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı'na katılmak üzere yarın Kazakistan'a gidecek

'Türk İnşaat Sektörü' semineri 20 Mayıs'da yapılacak!

'Türk İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sektörü' semineri 20 Mayıs günü yapılacak...

BUILDEX Yapı Fuarı'na 106 Türk firması katıldı

Şam'da gerçekleştirilen Uluslararası BUILDEX Yapı Fuarı'na 106 Türk firması katıldı

Azeriler konut yatırımı için Türk vatandaşı oluyor

Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, Azeri ve Kazak yatırımcıların Türkiye'de gayrimenkul satın alabilmek için Türk vatandaşlığına geçiş yaptığını söyledi

Türk Telekom Arena'yı Erensan ısıtacak!

Erensan firması, Galatasaray'ın Seyrantepe'de inşa edilen yeni stadı Türk Telekom Arena'nın ısıtma kazanları için anlaşma imzaladı

Türk Telekom Arena, 29 Ekim'de tamamlanacak!

29 Ekim 2010 tarihinde tamamlanması öngörülen Türk Telekom Arena'nın inşaatında önemli aşama kaydedildi

Türk Telekom Arena'nın son durumu yarın konuşulacak

Yapımı devam eden Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın son durumu hakkında yarın basın toplantısı düzenlenecek

Hadassa Üniversite Hastanesi, Türk inşaatçıları övdü

Hadassa Üniversite Hastanesinin yönetimi, yaklaşık 1,5 yıldır Kardiyoloji bölümü ek binalarının inşaatında çalışan Türk işçileri övdü

Özbek Türk İş Forumu inşaat Haberi

Özbek Türk İş Forumu inşaat

Özbek-Türk İş Forumu, Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Özbekistan Senatosu, Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Patronlar Platformu tarafından ortaklaşa organize edilen iş forumuna, inşaat, sanayi, elektronik, madencilik, enerji, taşımacılık, turizm ve diğer alanlarda faaliyet gösteren 30’a yakın Türk iş adamı ile çok sayıda Özbek yetkili ve iş adamı katılım gösterdi.

Özbekistan Senatosu Başkan 1. Yardımcısı Sadık Safayev, forumda gerçekleştirdiği konuşmada, ülkesinde son dönemde çok önemli değişimlerin gerçekleştirildiğini dile getirerek, bunun yerli ve yabancı iş adamları için yeni fırsatlar sunduğunu söyledi. Safayev, iki ülke devlet başkanlarının karşılıklı ziyaretlerinin Özbekistan-Türkiye ilişkilerinde yeni sayfa açtığını, bu çerçevede iki ülke iş adamları arasındaki ilişkilerin de giderek geliştiğini belirtti.

Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası...