29 / 04 / 2024

özbekistan uzbuild inşaat fuarı 2020

özbekistan uzbuild inşaat fuarı 2020

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 0,5 büyüdü!

Özbekistan ekonomisi 2021 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3 büyüme kaydederken inşaat alanında yüzde 0,5 oranında büyüme gerçekleştirdi.

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Özbekistan'da en çok yatırım yapılan sektörlerden biri inşaat!

Geçen yıl Özbekistan’da en çok şirket kuran ülke Türkiye oldu. Ülkede, yabancı iş adamları en fazla sanayi, ticaret, inşaat ve tarım sektörlerine yatırım yaptı.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 8,6 büyüdü!

Özbekistan'da yılın 9 aylık döneminde inşaat sektörü yüzde 8,6, tarım, orman ve balıkçılık sektörü yüzde 3,4 büyüdü.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 7,3 büyüdü!

Özbekistan'da 2020 yılının ilk yarısında inşaat sektörü yüzde 7,3 oranında büyüdü...

Özbekistan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip!

Özbek-Türk İhracatı Geliştirme Merkezi Başkanı Serdar Keskin yaptığı açıklamada, Özbekistan'ın inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Özbekistan'da inşaat sektöründe 824 yabancı şirket faaliyet gösteriyor!

Türkiye, Özbekistan'da yabancı sermayeyle en çok şirket kuran ülkeler listesinde 3'üncü sırada yer aldı. Özbekistan Devlet İstatistik Komitesi'nden yapılan açıklamada ülkede faaliyet gösteren 824 yabancı sermayeli işletmelerin, inşaat sektöründe faaliyet gösterdikleri belirtildi...

Özbekistan'da metro tüneli inşaatındaki göçükte ölü sayısı 6'ya çıktı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te dün metro tüneli inşaatında göçük meydana gelmişti. Olay sonucuna ölü sayısı 6'ya çıktı.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı'nden Kayseri Büyükşehir'e ziyaret!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

özbekistan uzbuild inşaat fuarı 2020 Haberi

özbekistan uzbuild inşaat fuarı 2020

Aktaş Holding’in Yapı Grubu bünyesinde bulunan Ak-İzo Yalıtım Sistemleri, uluslararası arenaya gözünü dikti. Lineflex markasıyla sektörün Türkiye’deki en büyük pazar payına sahip olan şirket, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle, Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de yerini alacak.

Sektörde bir ilk niteliği olma özelliği taşıyan renkli EPDM membran üretimi gerçekleştirdiklerini belirten Aktaş Holding CEO'su İskender Ulusay, "Lineflex markalı yeni geliştirdiğimiz kendinden yapışkanlı EPDM membran ile uygulama artık çok daha kolay olacak ve zamandan tasarruf sağlanacak" dedi.

Bursa'da  21 Şubat 2020'de faaliyet gösterdiği sektörlerde sahip olduğu markalar ile dünya liderleri arasında bulunan Aktaş Holding, global vizyonu kapsamında bünyesinde yer alan tüm markalarıyla uluslararası pazarlarda boy göstermeye devam ediyor.

Lineflex markasıyla sektörün Türkiye’deki en büyük pazar payına sahip olan...