27 / 04 / 2024

Özcan Tahincioğlu gayrimenkul yatırımları

Özcan Tahincioğlu gayrimenkul yatırımları

Kent Gıda'nın eski sahibi Özcan Tahincioğlu, gayrimenkul sektöründeki yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ege'de aldığı geniş arazilerde meyve yetiştiren işadamı, "Kent'i sattığıma pişman değilim. Ancak bu iş ilgimi çekiyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Özcan Tahincioğlu gayrimenkul yatırımları Haberi

Özcan Tahincioğlu gayrimenkul yatırımları

Kent Gıda'nın eski sahibi Özcan Tahincioğlu, gayrimenkul sektöründeki yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ege'de aldığı geniş arazilerde meyve yetiştiren işadamı, "Kent'i sattığıma pişman değilim. Ancak bu iş ilgimi çekiyor. Gıdada ne yapabiliriz diye bakıyoruz" dedi


Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, babasının kurduğu Kent Gıda'yı dünya devi Cadbury Schweppes'e sattıktan sonra, yeni faaliyet alanı olarak gayrimenkulü seçmişti. Aradan geçen sürede ise daha çok ticari gayrimenkul yatırımlarıyla adını duyurdu. Gayrimenkul sektöründe 3 yılda 800 milyon dolarlık yatırım planlayan işadamının aklının bir tarafında ise yeniden şekerleme sektörüne girmek var. Gayrimenkul, enerji, tarım ve gıda alanlarında yatırımı bulunan Tahincioğlu'yla büyüme planlarını konuştuk. 



 Kent Gıda'yı sattıktan sonra gayrimenkul alanındaki yatırımlarınızla ön plana çıktınız. Bugün dönüp baktığınızda içiniz "cızzz" ediyor mu? 


Ben arkama bakmayı sevmem, ileriye bakarım. Marka...