07 / 05 / 2024

Özcan Yap

Özcan Yap

İzmir Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor. Proje kampanyasına özel ev alanlara, Bodrum Isis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor.

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Dengiz Özcan tarafından kuruldu.

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.

Timber Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timber Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Asb34 İnşaat Yapı Malzemeleri Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb34 İnşaat Yapı Malzemeleri Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Trof Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trof Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ahmet ÖZcan tarafından kuruldu.

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Özcan Yap Haberi

Özcan Yap

İzmir'in en önemli yatırım merkezlerinden biri olan Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor: "Bornova'da Al, Bodrum'da Kal" kampanyasıyla ev alanlar, bu yaz Bodrum Isis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklayabiliyor. Bornova Erzene Mahallesi'ne konumlandırılmış olan Sedeftepe Vadi Evleri, tamamı oturmaya hazır toplam 90 daireden oluşuyor. 2 farklı tipte, 3 bloktan oluşan Proje'nin mobilyalı örnek daireleriyle birlikte tüm daireleri de görülebiliyor. Şehrin ana arterleri, metro, alışveriş merkezlerine ve sanayi bölgelerinin yoğunlukta olduğu Manisa, Kemalpaşa ve Ciğli'ye yakınlığı ile ön plana çıkan Sedeftepe Vadi Evleri, yüksek kaliteli ic donanımı ve geniş yasam alanları, 7/24 kamera ve güvenlik sistemi, fitness ve spor salonları, hazır ankastre mutfak, site sakinlerine ait özel kartlı giriş gibi olanaklarıyla...