15 / 05 / 2024

Özçinal İnşaat şirketi

Özçinal İnşaat şirketi

Özçinal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamza Çinal, Harun Özkurt tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Uzun, Beraat Kartal ve Yasin Ergüven ortaklığında kuruldu.

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Öz Efem İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Efem İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mete Özerman tarafından kuruldu.

Öz Hemtaş İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Hemtaş İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut İpek ve Orhan İpek ortaklığında kuruldu.

Çeliköz Nakliyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Nakliyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli Nurullah Çelik tarafından kuruldu.

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Çil tarafından kuruldu.

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Nahrin İnşaat Turizm Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Maröge Özkan tarafından kuruldu.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

Özçinal İnşaat şirketi Haberi

Özçinal İnşaat şirketi

Özçinal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamza Çinal, Harun Özkurt tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu. Özçinal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesi 10 bin TL olarak 2'ye ayrılmış durumda. 


Özçinal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özçinal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Sümer Sokak, Sumko Sitesi, A6 Blok...