06 / 05 / 2024

özdeker inşaat Çeşme Su Evleri

özdeker inşaat Çeşme Su Evleri

Çeşme Su Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Fiyatların 390 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Çeşme Su Evleri iki etap halinde yükseliyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Büyükçekmece'de Ahmet Barış Giderçay ve Melike Göksu ortaklığında kuruldu.

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Müge Toker tarafından kuruldu.

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Yashar Yıldız tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Bilgin tarafından kuruldu.

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Ayçiçek tarafından kuruldu.

özdeker inşaat Çeşme Su Evleri Haberi

özdeker inşaat Çeşme Su Evleri


Çeşme Reisdere - Germiyan Yalısı mevkiinde yaşama geçirilen Çeşme Su Evleri 'nde yer alan konutların satışları devam ediyor.


Özdeker İnşaat imzası ile yükselen Çeşme Su Evleri 2 etap halinde inşa ediliyor. Projenin ilk etabında 8 villa, ikinci etabında 18 villa bulunuyor.


Dubleks villaların yer aldığı Çeşme Su Evleri 'nde bulunan konutlar net 110 metrekare, brüt 160 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Çeşme Su Evleri 'nde fiyatlar 390 bin liradan başlıyor, 420 bin liraya kadar yükseliyor. Projede 2 adet yüzme havuzu bulunuyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Çeşme Su Evleri 'nin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Ilıca ile Ildır arasında yükselen Özdeker İnşaat Çeşme Su Evleri; Çeşme merkeze 10 dakika, Sheraton 'da 5 ve denize 5 dakika mesafede yer alıyor.


Telefon: 0232 381 78 50 

Web...