30 / 04 / 2024

Özdemir Çakacak kim

Özdemir Çakacak kim

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan ve geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan Taşkuyu Mağarası'nı ziyaret etti.

Özdemir Çakacak kimdir?

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak kimdir? Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özdemir Çakacak, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Özdemir Çakacak...

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

Mersin'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Mersin’de gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Mersin Valisi Özdemir Çakacak, ilgili kurum temsilcileriyle birlikte yaptığı toplantıda, planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı.

Özdemir Çakacak, Mersin Kentsel Tasarım projesini anlattı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Kentsel Tasarım Projesi hakkında bilgi aldı.

Mersin Pamukluk Barajı projesinin yüzde 84'ü tamamlandı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yapımı devam eden Tarsus Pamukluk Barajı inşaatında incelemelerde bulunarak, "Yaklaşık yüzde 84'ü tamamlanan projenin bir an önce bitirilerek faaliyete geçmesi amacıyla çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Mersin Sorgun Barajı inşaatına 60 milyon TL'lik katkı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Erdemli ilçesi Sorgun Mahallesi sınırları içerisinde yapımı devam eden Sorgun Barajı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Mersin Arkeoloji Müzesi inşaatı ne durumda?

MERSİN Valisi Özdemir Çakacak 'Mersin Yeni Arkeoloji Müzesi' inşaat alanını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.Müze tamamlandığında bünyesinde sergileme ve depolama alanlarının yanı sıra aktivite alanlarına da yer verilecek.

Lütfü Elvan Mersin projelerini açıkladı!

MERSİN Ekonomi Platformu (MEP), Vali Özdemir Çakacak başkanlığında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile bir araya gelerek kentin sorunlarını görüştü. Bakan Elvan, toplantıda Mersin'i ilgilendiren yatırım ve projelerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

Mersin'de Katılımcı Kentsel Planlama ve Kent Konseyleri Çalıştayı düzenlenecek!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Kent Konseylerinin başarılı çalışmalar yürütmesi halinde kentin gelişimi ve kalkınmasında önemli rol oynayabileceğini söyledi.

Mersin-Antalya sahil yolu tünel inşaatı ne zaman bitecek?

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin-Antalya Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı devam eden Aydıncık ilçesi sınırları içindeki tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

Soli Pompeipolis Antik Kenti turizme kazandırılacak!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Soli-Pompeipolis Antik Kenti'ndeki devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Çakacak, "Restorasyonun tamamlanmasıyla Soli-Pompeipolis Antik Kenti turizm açısından önemli bir merkez olacak" dedi.

Çukurova Havalimanı yıl sonunda bitecek!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, son dönemde kentte önemli yatırımların gerçekleştirildiğini belirterek, Mersin’imizi daha ileriye götürmek için atılacak adımlarda öncülük edip sürecin her aşamasının bizzat takipçisi olacağım” dedi.

Mersin'de iki katlı bina çöktü!

Mersin Bahçe Mahallesi'ndeki iki katlı bir bina, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Mersin Valisi Özdemir Çakacak, binadan 5 kişinin yaralı olarak çıkarıldığını bildirdi. Enkazdaki araştırmalar sürüyor...

Özdemir Çakacak kim Haberi

Özdemir Çakacak kim


Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan ve geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan Taşkuyu Mağarası'nı ziyaret etti. 


2006 yılında Eshab-ı Kehfin eteklerinde ortaya çıkartılan Taşkuyu Mağarası'nda yapılan incelemeye Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve MTSOB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli de katıldı.  Geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan mağaraya hayran kalan Valimiz, eşsiz bir kültür mirası olarak nitelendirdiği mağaranın Mersin'in turizm kenti kimliğini zenginleştireceğini ve Mersin inanç turizmi için çok önemli bir değer teşkil ettiğini dile...