02 / 05 / 2024

özdemir emral taziye

özdemir emral taziye

Türkiye İnşat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi Deha Emral'ın amcası Özdemir Emral vefat etti.

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evleri için 3 milyon TL harcadı!

Van Büyükşehir Belediyesi; kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde bulunan 174 taziye evine 3 milyon TL değerinde inşaat malzemesi, masa ve sandalye yardım yaptı.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Yüreğir Solaklı'ya taziye evi inşa ediliyor!

Solaklı Mahallesi’nde mezbeleliğe dönen eski belediye hizmet binasının yıkılarak, yerine yapılan taziye evi ve park düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Başkan Çelikcan , “Solaklı Mahallemize yapacağımız taziye evi bölgede önemli bir eksikliği giderecektir

Kars Selim'de 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılıyor!

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, ilçeye bağlı 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılacağını belirterek, 6 köyde ise çalışmaların devam ettiğini, bu yatırımların 50 gün içinde hizmete sunmayı planladıklarını söyledi.

Gülay Özdemir: 20 yılda 4 milyon konut yenilenmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, büyük deprem felaketinin üzerinden geçen 16 yıla rağmen, günümüzde yapıların büyük çoğunluğunun ruhsatsız olduğuna dikkat çekti.

İNTES'in acı günü: Özdemir Emral vefat etti!

Türkiye İnşat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi Deha Emral'ın amcası Özdemir Emral vefat etti.

Gülay Özdemir: Ülke genelinde mevcut binaların yarısı güçlendirilmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, "Mevcut bina stokunun yarısının güçlendirilmesi gerektiği ve ülke genelinde 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi gerekmektedir” dedi.

Murat Özdemir: Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacak!

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Özdemir: "Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacaktır. Bölge insanının çekincelerini de dikkate almak lazım" dedi.

Antalya Elmalı Özdemir Göleti'nde sona gelindi!

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Özdemir Göletinde ve Sulama inşaat alanlarının güzergâhında incelemede bulundu.

Siverek’te taziye evi inşaatı sürüyor!

Şanlıurfa Siverek’te belediye tarafından başlatılan her mahalleye taziye evi çalışmaları kapsamında inşaatlar sürüyor. Taziye evlerinin, modern ve uzun vadeli ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandığı belirtildi.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı inşaatında sorun yok!

3.Havalimanı inşaatı yapımcı firmalarından Limak Holding'in Başkanı Nihat Özdemir, inşaatta bir sorun olmadığını ve havalimanının 2018 Ocak ayında açılacağını ifade etti.

Van Büyükşehir Belediyesi cami ve taziye evleri için yardım yapıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, halkın dini ibadetlerini rahat bir ortamda yapabilmeleri için çok önemli bir çalışma başlattı. Kent merkezi ve ilçelerde çalışma başlatan belediye, ihtiyaçlar ve yapılan tespitler sonucu camii ve taziye evleri için yardımda bulu

Antalya Kepez'e 2’nci taziye evi yapıldı!

Kepez Belediyesi tarafından ilçe’de 2’nci taziye evi Çankaya Mahallesi’ne yapıldı. Yakınlarını kaybeden vatandaşların taziye dileklerini kabul edeceği ve mevlidi şerifin okutulacağı taziye evinin yapımı tamamlandı.

özdemir emral taziye Haberi

özdemir emral taziye
Türkiye İnşat Sanayicileri İşveren Sendikası Tönetim Kurulu Üyesi Deha Emral'ın amcası Özdemir Emral vefat etti. Naaşı bugün Karşıyaka Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek. İNTES taziye ilanı...