07 / 05 / 2024

Özdilek Holding 2016 yatırımları

Özdilek Holding 2016 yatırımları

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Bursa'da 2700 yıllık antik kent üzerinde AVM çalışması!

Bursa'ya bağlı Mudanya'da 2700 yıllık Myrleia Antik Kenti üzerinde AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanarak Mudanya Belediyesi'nden Yapı Kullanma Ruhsatı alan Özdilek Holding, çalışmalara başladı. 

Osman Birgili: Gayrimenkul pazarımızı Türkiye ile sınırlı görmüyoruz!

39 şirketle faaliyet gösteren Tekfen Holding, 2016-2020 arasındaki beş yıllık dönemde, cironun 5 milyardan 10 milyar TL'ye ulaşmasını hedefliyor.

Özdilek'ten Aksaray, Amasya ve Samsun’a AVM!

12 şehirde 20 AVM’si bulunan Özdilek Holding yeni AVM yatırımlarını Aksaray, Amasya ve Samsun’da hayata geçirecek.

İhlas Holding'in 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Holding'in 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 4 Temmuz 2017 tarihinde tescil edildi.

Bursa Orange City'de hemen teslim evlerde sıfır faiz!

Özdilek Holding tarafından hayata geçirilen Orange City projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Özdilek Holding AVM yatırımlarını erteledi!

600 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren Özdilek Holding, bu yıl da yüzde 20’lik büyüme planlıyor. Firma, avm yatırımlarını 2018 yılının sonuna çekti.

Yıldırım Holding limancılıkta ilk sekiz şirket arasına girecek!

2016'da yılın en büyük satın alma işlemine imza atan Yıldırım Holding, bu ya da önemli satın almalar yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, biri Kazakistan'da diğeri ABD'de iki satın alma için görüşmeler yürüttüklerini söylüyor.

Özdilek Düzce AVM açıldı!

Türkiye genelindeki 14’üncü AVM’sini 12 milyon dolarlık bir yatırımla Düzce’de açan Özdilek Holding, bu yatırımla 225, toplamda ise 8.500 kişiye istihdam sağlıyor.

Özdilek Holding 2016 yatırımları Haberi

Özdilek Holding 2016 yatırımları

Türkiye'nin en büyük havlu üreticilerinden biri olan Özdilek Holding AVM işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda AVM işine 250 milyon TL yatırım yapmaya hazırlanıyor. Halihazırda dokuz AVM'si ve altı hipermarketi olan şirketin gündeminde ilk aşamada açmayı planladığı altı AVM daha bulunuyor. Ocak 20l6'da Uşak, Turgutlu ve Mudanya'da Tesco Kipa'ya ait gayrimenkulleri yaklaşık 25 milyon TL'ye satın alan şirket, 10 milyon dolarlık yatırımla bu AVM'leri yenileyecek. Diğer taraftan Düzce, Bursa Alaaddinbey ve Bursa Mudanya'da ise sıfırdan üç yeni proje üzerinde çalışılıyor. 


Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Özdilek, "Bursa'da Alaaddinbey'de bir projeye başladık. 60 bin metrekare kapalı alana sahip olacak bu yatırımda 55 dükkan bulunacak. içinde Özdilek Market ve 10 salonlu...