14 / 05 / 2024

Özdoğan Dirik vefat

Özdoğan Dirik vefat

Konya Karaman eşrafından merhum A. Latif Dirik ve merhume Bahriye Dirik'in oğlu İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik yaşamını yitirdi. 

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Vatandaşlar artık reddedilen vize başvuru ücretini geri alabilecek. Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada bazı seyahat sağlık sigortası çeşitlerinin vize başvurusunun reddedildiği durumlarda, başvuru ücretini geri ödediğini ifade etti.

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Acar, Emir Murat Özdoğan, Resul Tunç ve Sinan Yorgancı ortaklığında kuruldu.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Depremzedelere 30 milyar TL ödeme yapıldı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere, hane desteği, taşınma ve kira yardımı ile vefat edenlerin yakınlarına yapılan ödeme tutarını açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklaması...

Senyonet kullanan konut sayısı 320 bine çıktı!

Senyonet’in CEO Mehmet Yıldızdoğan yaptığı açıklamada yöneticilerin iş yükünü azaltan ve önemli bir maliyet avantajı sağlayan Senyonet’in bu sene 320 bin konuta ulaştığını dile getirdi.

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kaymak, Tolga Merpez ve Zarif Özdoğan ortaklığında kuruldu.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin vefat etti!

1948 Vefa Lisesi ve 1954 İTÜ Mühendislik Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin hayatını kaybetti.

Doğan Kuban vefat etti!

Türkiye ve İstanbul’un mimari tarihi açısından önemli çalışmalar yapan Prof. Dr. Doğan Kuban 95 yaşında yaşamını yitirdi. Prof. Doğan Kuban, Cumhurbaşkanlığı Mimarlık Ödülü'nü almıştı. 

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İlker Küçükoğlu ve Kadir Özdoğan tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti. İTÜ İnşaat 1958 sınıf arkadaşları, taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Özdoğan Dirik vefat Haberi

Özdoğan Dirik vefat

Konya Karaman eşrafından merhum A. Latif Dirik ve merhume Bahriye Dirik'in oğlu İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik yaşamını yitirdi. 

1937 yılında dünyaya gelen Özdoğan Dirik, inşaat yüksek mühendisi olarak çalışıyordu. 

Merhum Özdoğan Dirik'in cenazesi 8 Şubat Pazartesi günü (yarın) öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek. 

Biz de Emlakkulisi.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, sevdiklerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.