16 / 05 / 2024

Özdoğukan İnşaat adres

Özdoğukan İnşaat adres

Özdoğukan İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Çelik tarafından kuruldu.

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Çorum tarafından kuruldu.

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir tarafından kuruldu.

Özdoğukan İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdoğukan İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Çelik tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik vefat etti!

Konya Karaman eşrafından merhum A. Latif Dirik ve merhume Bahriye Dirik'in oğlu İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik yaşamını yitirdi. 

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbaki Örgen ve Süleyman Örgen tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özdoğan İnşaat Tasarım Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdoğan İnşaat Tasarım Reklam Ticaret Limited Şirketi Murat Özdoğan ve Kadir Özdoğan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğukan Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğukan Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sabahattin Doğukan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Mor Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Özdoğu Nakliyat İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdoğu Nakliyat İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Güllük tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Özdoğanlar İnşaat, inşaat mühendisi arıyor!

Özdoğanlar İnşaat Ankarada bulunan merkez ofisinde görevlendirmek üzere inşaat mühendisi arıyor...

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Özdoğukan İnşaat adres Haberi

Özdoğukan İnşaat adres

Özdoğukan İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Çelik tarafından kuruldu.

Özdoğukan İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, Park bahçe düzenlemeleri ,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar,garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, tatil köyü,hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...