17 / 05 / 2024

Özekmekçi Grup iletişim

Özekmekçi Grup iletişim

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL’ye Fatih Ekmekçi tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL’ye Fatih Ekmekçi tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

İş Modern Ambarlı iletişim!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesinde ön talepler toplanıyor. İş Modern Ambarlı iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim için 0212 488 56 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre mesafede olan proje Benna Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Özekmekçi Grup iletişim Haberi

Özekmekçi Grup iletişim

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL’ye Fatih Ekmekçi tarafından kuruldu.

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...