09 / 05 / 2024

Özel Arabul Kültür Merkezi açılışı ne zaman

Özel Arabul Kültür Merkezi açılışı ne zaman

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı’nın (KEGEV) başlattığı Özel Arabul Kültür Merkezi tamamlandı. Kültür merkezi kentin yunan işgalinden kurtulduğu 7 Eylül günü ziyaretçilerle buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde bulunan birimlerine, sözleşmeli sanatçı alımı yapacaktır. Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek olup bazı şehirler ve branşlarda belirlenen sayıda sanatçıya ihtiyaç duyulmaktadır.

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu kura sonuçları!

Emeklilere özel satışa sunulan okat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu Konutları'nda kura bugün çekiliyor..

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde inşa ettiği Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi ile planlı şehirleşmenin en güzel örneğini sunuyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gayrimenkulleri TBMM'de!

1.1.2003 tarihi itibarıyla Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı.

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Elazığ Harput'a kültür parkı inşa edilecek!

Elazığ İl Özel İdaresi, Harput'taki Buzluk Mağarası yolu üzerinde bulunan Ejderha Taşı bölgesinde Kültür Park inşa edecek. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inceledi!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Özel Arabul Kültür Merkezi açılışı ne zaman Haberi

Özel Arabul Kültür Merkezi açılışı ne zaman

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı’nın (KEGEV) başlattığı Özel Arabul Kültür Merkezi tamamlandı. Kültür merkezi kentin yunan işgalinden kurtulduğu 7 Eylül günü ziyaretçilerle buluşacak.

Kuşadası Belediyesi ile KEGEV Kurucu ve Onursal Başkanı Hüseyin Arabul’ un maddi desteğiyle tamamlanan Kuşadası Fatma Özel Arabul Kültür Merkezi kentin yunan işgalinden kurtulduğu 7 Eylül günü açılışı gerçekleştirilecek. Kuşadası eski müftüsü Hasan Reşat Efendi’nin Oğlu Nuri Kutlu’nun eşi Hatice hanım ile yaşadığı ev, yeğenleri Zehra Kutlu Candemir tarafından KEGEV’e bağışlanarak müze yapıldı. Birinci derece sit kapsamında olan bina yıkılmış, Kuşadası Belediyesi tarafından KEGEV ile 2012 yılında Kent Tarihi Müzesi kurulması amacıyla yapılan protokol gereğince başlatılan İl Özel İdaresi’nden aktarılan para ile tamamlandı. KEGEV Kurucu ve Onursal Başkanı Hüseyin Arabul’ un geçen sene vefat eden eşi Fatma...