02 / 05 / 2024

Özel Bankacılık Merkezi

Özel Bankacılık Merkezi

Türk Ekonomi Bankası'nin (TEB), 10. Özel Bankacılık Merkezi, Nişantaşı'nda hizmete açıldı

Bankalar çalışanlarına ne kadar zam yaptı? İşte bankacılık sektöründe zam oranları

Özel sektör zamları merakla beklenirken bazı bankaların zam oranları belli oldu. İşte bankacılık sektöründe yapılan zam oranları

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi yükseldi!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 9 milyar 170 milyon lira yükselerek 3 trilyon 635 milyar 924 milyon liraya çıktı.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 3 milyar 780 milyon lira artarak 3 trilyon 626 milyar 755 milyon liraya çıktı.

Bankacılık sektörünün mevduatı 3,6 trilyon lira oldu!

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta 66,4 milyon lira azalarak 3 trilyon 633,8 milyar liraya geriledi.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 46 milyar 240 milyon lira artarak 3 trilyon 622 milyar 975 milyon liraya çıktı.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 1 milyar 34 milyon lira artarak 3 trilyon 576 milyar 735 milyon liraya çıktı.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Bankacılık sektörünün mevduatı arttı!

Bankacılık sektörünün mevduatı 3 trilyon 760,5 milyar lira, kredi hacmi de 3 trilyon 568,2 milyar lira oldu.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 39 milyar 414 milyon lira artarak 3 trilyon 696 milyar 825 milyon liraya çıktı.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Özel Bankacılık Merkezi Haberi

Özel Bankacılık Merkezi


     TEB açıklamasına göre, açılış partisine, TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın ve çok sayıda davetli katıldı. 

     Açıklamada yer verilen bilgilere göre, 1989 yılından bu yana "Özel Bankacılık" hizmeti sunan TEB, bu alanda Türkiye'nin en eski kurumu olma özelliğine sahip olurken, finansal danışmanlık ve varlık yönetimi alanında uzmanlaşan TEB Özel Bankacılık, bankacılık ve finansman işlemlerinde müşterilerine uzun vadeli çözümler sunuyor. 

     TEB Özel Bankacılık, gayrimenkul danışmanlığı ve finansın yanı sıra, sanat ve spor alanında da birçok etkinliğe destek vererek TEB Özel müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar sunuyor. 

     Bire bir müşteri özelinde geliştirdiği uygulamalarla farklı bakış açıları yaratarak Türk Özel Bankacılık alanındaki öncü konumunu koruyan TEB Özel Bankacılık, müşterilerin ihtiyaçlarını analiz ederek sadece bugün değil gelecekte de ihtiyaç...