18 / 05 / 2024

Özel Ege Yaşam Hastanesi nerede

Özel Ege Yaşam Hastanesi nerede

Özel Ege Yaşam Hastanesi, 16 farklı branşla Karabağlar'da Allerji İmmünoloji Uzmanı Doktor Nail Yoloğlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sinan Kızılkaya kuruculuğunda hasta kabulüne başladı.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

Kıyı Yaşam Nefes'te lansmana özel fırsatlar! 400 bin TL'ye tiny house arazisi!

Kıyı Yaşam Nefes projesinde altyapılı araziler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

Park Yaşam Bornova satışta! Yeni proje!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova'da yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Proje dahilinde fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

Koronavirüs zenginlerin yaşamını değiştirdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, İngiltere’de zenginlerin de yaşamını etkiledi. Varlıklı insanlar özel adalara ve mekanik havalandırmalı sığınaklara taşındı. Bölgede lüks gayrimenkul satışlarında patlama yaşandı.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi bin projeyi geride bıraktı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi Projesi, ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında ilk elemeyi başarıyla geçti.

Serik'in yeni yaşam merkezi hizmete açıldı!

Antalya Serik Belediyesi tarafından Orta Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni yaşam merkezi hizmete açıldı. Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan alanın içerisinde özel alanlar bulunuyor.

Apad Gayrimenkul konforlu ve lüks bir yaşam vadediyor! 

Jacaranda Estate, etkileyici manzarası ve konforuyla özel bir yaşam konsepti sunuyor. Yalıkavak'ta 13 lüks villadan oluşan proje, yalnızca yaz aylarında değil yılın 12 ayı keyifle yaşayabileceğiniz bir yaşamın kapılarını açıyor.

Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor!

242 konut ve 21 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor. Projede kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor...

Özel Ege Yaşam Hastanesi nerede Haberi

Özel Ege Yaşam Hastanesi nerede

Özel Ege Yaşam Hastanesi, 16 farklı branşla Karabağlar'da Allerji İmmünoloji Uzmanı Doktor Nail Yoloğlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sinan Kızılkaya kuruculuğunda hasta kabulüne başladı. Hastane hakkında bilgiler veren Özel Ege Yaşam Hastanesi Genel Koordinatörü Volkan Timurşah, amaçlarının kısa sürede yenidoğan ve erişkin yoğun bakım ünitelerini büyüterek İzmir ve bölgesine kaliteli sağlık hizmeti vermek olduğunu söyledi. Temel amaçlarının "önce insan ve sağlık" anlayışı ile ileri teknolojide ve hijyenik ortamda hasta ve yakınlarına sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyleyen Timurşah, "Uluslararası standartları, yöntem ve uygulamaları takip ederek sağlık hizmeti sunumunda her zaman farklı, yeniliklerde öncü ve örnek olmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Timurşah, "12 yoğun bakım yatağı, 5 yenidoğan bakım kuvözü ile toplam 54 yatak kapasiteli olan hastanemizde, odalarımızın hepsi...