26 / 05 / 2024

Özel Kumrular Konakları 1 milyonluk yatırım

Özel Kumrular Konakları 1 milyonluk yatırım

Akgün, "Özel Kumrular Konakları" adili merkez için 1 milyon liralık yatırım yaptı. Türkiye'deki ruhsal ve zihinsel engelli sayısının talimin edilenin üstünde olduğunu vurgulayan Akgün, sektöre yeni yatırımlar yapılması gerektiğini dile getirdi.

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışlar başladı.

Acıbadem Konakları'nda 1.99 faiz, 120 ay vade avantajı! Teslimler bir ay sonra!

Acıbadem Konakları'nda  ilk evini alacaklara özel 1,99 kredi faizi, 120 ay vade fırsatıyla konut satışları devam ediyor.

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Pierreloti Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta! Haliç manzaralı 24 yeni konut! 

Aksur Yapı imzasıyla yükselen Pierreloti Konakları lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Pierreloti Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Acıbadem Konakları lansmana özel fiyatlar ve 60 ay vade fırsatıyla satışta! Acıbadem'e 345 yeni konut!

Acıbadem Konakları projesinde, lansmana özel fiyatlar, 0.97 faiz oranı ve 60 ay vadeli kredi fırsatıyla satışlar başladı. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Acıbadem Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Lale Kısıklı Konakları'nda lansmana özel fırsatlar!

Lale Kısıklı Konakları'nda lansmana özel fırsatlar 12 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan brunch ile tanıtılacak...

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Saklı Vadi Konakları: Hem ormanın hem üniversitenin yanı başında! 

Burçlar Yapı’nın İstanbul’un en güzel semtlerinden Çekmeköy'de hayata geçirdiği Saklı Vadi Konakları projesi, hem ormanın hem üniversitenin yanı başında yükseliyor..

ÇamlıYaka Konakları'nda lansman öncesi ön satışlar başladı!

ÇamlıYaka Konakları projesinde lansman öncesine özel ön satışlar başladı.  3+1, 4+1, 5+1 müstakil bahçeli ve teraslı evlerin yer alacağı proje 2 yılda teslim edilecek...

İncek Bellapais Konakları'nda 300 bin TL'ye! Yeni Proje!

Nisan ayında lansmanı yapılacak olan Bellapais Konakları İncek projesi adını Kıbrıs-Girne'nin en güzel köyü Bellapais'ten alıyor..

Özel Kumrular Konakları 1 milyonluk yatırım Haberi

Özel Kumrular Konakları 1 milyonluk yatırım


 Sivil toplum örgütlerinin duyarsızlığından şikayet eden Akgün, "Bu merkezi açtıktan sonra daha net bir şekilde gördük ki. Türkiye'deki sivil toplum örgütleri gerçek işlevlerini yerine getirmiyorlar. Ruhsal ve zihinsel engelliler için kurulan dernekler bile bir günden bir güne buraya gelmedi. Biz istiyoruz ki bayramlarda buraya gelsinler. 

Bize düşünceleri ve eleştirilerini yönlendirsinler. Buradakilerin çoğu kimsesiz insanlar, onlara yardımda bulunsunlar" açıklamasını yaptı. 

İzmir'in ilk ruhsal ve zihinsel engelliler bakım merkezini 2009'da kuran Oya Akgün, merkezi 2 yıl önce 30 dönüm arazide 25 dubleks villadan oluşan yeni yerine taşıdı. 

Akgün, "Özel Kumrular Konakları" adili merkez için 1 milyon liralık yatırım yaptı. Türkiye'deki ruhsal ve zihinsel engelli sayısının talimin edilenin üstünde olduğunu vurgulayan Akgün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteklediği sektöre yeni yatırımlar yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Bakıma...