04 / 05 / 2024

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Osmaniye’nin afet sonrası imar planı hazır

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentin yeniden imarı için yapılan projede sona gelindiğini kaydeden Başkan Kara; "Şehrimizi sağlam adımlarla geleceğe taşıyacak imar planımızı yaptık. Bu çalışmayı en kısa zamanda gerçekleştirerek Osmaniye’yi güzel bir hale kavuşturacağız” dedi.

Ariş Pırlanta’da Eylül ayının taşı Safir çok özel fiyatlarla, İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta bağlılık, sadakat, sevgi ve asaletin sembolü olarak bilinen safiri Eylül ayına özel fiyatlarla sunuyor. İşte Ariş Pırlanta 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Osmaniye'de 10.572 metrekarelik arsa satışta! Acilen bakın!

Osmaniye İl Özel İdaresi'ne ait 10.572 metrekarelik Osmaniye Merkezde yer alan arsa açık artırma ile satışa sunulacağı ilan edildi. 

Osmaniye'de 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Osmaniye Merkez Adnan Menderes Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 464 bin 940 TL bedelle satışa çıkardı.

Osmaniye'de 5.4 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Düziçi-Çiftlik İlçesi Hayıtlık ve Nergizlik Mahallelerinde yer alan 2 tarlayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak'ta gerçekleşecek...

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Osmaniye'de 8.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Nisan'da yapılacak..

Osmaniye'de 22.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Merkez Adnan Menderes Raufbey Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Osmaniye'de 22.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. 5. kat ticaret ve konut alanı imarlı arsaların toplam bedeli 22 milyon 171 bin 800 TL olarak belirlendi.

Osmaniye'de 5.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Osmaniye Düziçi'nde yer alan 2 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 471 bin 520 TL olarak belirlendi.

Osmaniye Sarayları lansman kampanyası uzatıldı!

Osmaniye Sarayları Projesi ile saray konforu ve ihtişamını Osmaniye halkı ile buluşturmaya hazırlanan Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Kars Özel Sevgi Anaokulu açıldı!

Kars Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Sevgi Anaokulunun açılışını yaptı.

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi Haberi

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde bulunan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7 milyon 850 bin TL bedel ile icradan satılıyor. Satışa konu gayrimenkul için ilk ihale tarihi 3 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Osmaniye İl, Merkez İlçe, 310 Ada, 87 Parsel, RAUFBEY Mahalle/Köy, Mahkeme bilirkişi raporuna göre; Her türlü Belediye ve altyapı hizmetlerinden olan yol, elektrik, içme su şebekesinden, atık su kanalizasyon şebekesinden iyi bir şekilde istifade etmeleri, Osmaniye'nin ticari, ekonomik ve sosyal hayatının yoğun olduğu bir bölgede bulunması taşınmazın değerini olumlu etkilemektedir.Taşınmaz üzerinde Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi hizmet vermektedir.

Kıymeti : 7.850.167,50 TL
1. Satış Günü : 03/09/2018 günü 10:45 - 10:50 arası
2. Satış Günü : 01/10/2018 günü 10:45 - 10:50 arası
Satış Yeri :...