04 / 05 / 2024

Özel Riskler Yönetim Merkezi

Özel Riskler Yönetim Merkezi

Yabancı yatırımcıların tereddütle baktığı ve kaynak sağlama ve geleceği güvence altına alma kapsamında sorunlar oluşacağı görülen projelere ilişkin yasal düzenleme yapılıyor.

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Koral Özel ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüsnü Akhan'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Nevzat Öztangut, Hasan Hüsnü Güzelöz'ün yetkilerinin aynen devam etmesine karar verildi. 

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Güzel tarafından kuruldu.

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz, Ali Necati Günlübeyaz ve İzel Şarhon ortaklığında kuruldu. 

Halk GYO yönetim kurulunun bağımsız üye seçimi sonrası güncel bilgileri!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Nisan 2016 yönetim kurulu bağımsız üye seçimi olarak belirlenen kararın özel durum açıklamasıyla yeniden gündeme getirilerek yeniden yayımlandı.

Ihlara Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetim Planı tamamlandı!

Ihlara Özel Çevre Koruma Bölgesinin 20 yıllık vizyonu oluşturularak ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde etkin yönetimini sağlayacak kararların tespiti ile birlikte Ihlara ÖÇK Bölgesi Yönetim Planı uygulama süreci etkin bir şekilde başlatıldı.

Ozan Balaban Yönetim Katı programına katılacak!

BLOOMBERG HT Ekonomi Koordinatörü Özlem Dalga, iş dünyasını yöneten isimleri ağırladığı "Yönetim Katı"nda yine özel bir röportaja imza atacak. Programın bu haftaki konuğu, Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban...

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde yönetim planı çalışmaları başladı!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde yönetim planı çalışmaları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha güzel bir “Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi” için çalışmalarına devam ediyor.

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetim Planı için çalışmalar başlıyor!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesindeki tüm paydaşlar Yönetim Planını Hazırlamak için bir araya geliyor. 12-13 Kasım 2014 tarihleri arasında 1. paydaş toplantısı tüm paydaşların katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi Denizel Yönetim Planı bitti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi ( ÖÇKB ) Denizel Yönetim Planını hazırladı. Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi Denizel Yönetim Planı bitti.

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetim Planı 2014- 2018 Çalışması!

2000 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Özel Çevre Koruma Bölgesi ilan edilen Tuz Gölü için, hazırlanan yeni yönetim planı 11 Şubat'ta Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmıştı. İşte yönetim planının detayları...

Özel Siteler Site Yönetim Müdürleri Toplantısı Beylikdüzü'nde gerçekleşti!

Toplantıda Büyükşehirlerde gelişmekte olan ilçelerde hayata geçirilen özel projelerde ki güvenlik açıklarına dikkat çekerek Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından Güvenlik Birimleri geceleri denetleneceğinin bilgisini verdi.

Özel Riskler Yönetim Merkezi Haberi

Özel Riskler Yönetim Merkezi

AKP’li milletvekillerinin, “18 yaşının altındaki yurttaşların bireysel emekliliği” amacıyla hazırlandığını belirttiği teklifte, projelere teminat sağlanacağı ortaya çıktı.

BirGün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre; muhalefet tarafından yapılan açıklamalarda Kanal İstanbul projesinde rol oynayacak şirketlere, “İktidar olursak tek kuruş ödemeyeceğiz” denmesinden sonra hazırlanan teklifle Özel Riskler Yönetim Merkezi’nin kurulması planlanıyor. 

Yabancı yatırımcıların tereddütle baktığı ve kaynak sağlama ve geleceği güvence altına alma kapsamında sorunlar oluşacağı görülen projelere ilişkin yasal düzenleme yapılıyor.

ŞİRKETLERE TEMİNAT

Teklifin yasalaşması halinde Özel Riskler Yönetim Merkezi, “Olağanüstü durumlarda” ya da yapılmasında kamu yararı olan projelerde aktif role sahip olacak, şirketler için teminat sağlayabilecek. Bu duruma teklifte şu şekilde yer verildi: 

“Yurt içinden veya uluslararası piyasalardan sigorta veya teminatı bulunmayan ya da teminat sağlanmasında güçlük bulunan riskler, nükleer riskler gibi özellik arz eden...