07 / 07 / 2024

Özel Sakarya Vatan Hastanesi satılıyor

Özel Sakarya Vatan Hastanesi satılıyor

Özel Sakarya Vatan Hastanesi icradan satışa çıkarıldı. Özel Sakarya Vatan Hastanesi için 6 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. Satışa konu gayrimenkul için birinci satış günü 28 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Nef'ten yaza özel fırsat! Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle!

Yaza özel fırsatın sunulduğu Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle arsa sahibi olunabiliyor. Butik tasarımı ile dikkat çeken Nef Arsa Taraklı, sakin şehir ödüllü Sakarya'da yer alıyor.

Nivars Oksijen Sakarya'da 3. etap satışları başladı! 13 villaya özel yüzde 25 indirim!

Nivars Project tarafından inşa edilen Nivars Oksijen Sakarya projesinde 3. Etap satışları başladı. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sağlanacak.

Vatan Bilgisayar'dan Babalar Günü hediyesi: Samsung Galaxy S20 Fe alana 1.699 TL'lik Buds2 Hediye!

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'nü kutlamak için özel bir kampanya düzenliyor. Samsung Galaxy S20 Fe akıllı telefonunu satın alanlara 1.699 TL değerindeki Buds2 kablosuz kulaklıklarını hediye ediyor. İşte ayrıntılar...

iPhone 11 Babalar Günü'ne özel Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında iPhone 11'i indirimli fiyatlar ve taksit seçenekleriyle sunuyor. Teknoloji severler için harika bir hediye seçeneği olan iPhone 11, Vatan Bilgisayar'ın avantajlı kampanyasıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Babalar gününe özel kampanyayı kaçırmayın! Vatan bilgisayardan çılgın indirim!

Babalar günü için Vatan bilgisayarın başlattığı kampanya herkesin dilinde. Fibabanka alış gidiş kredisi ile peşin fiyatına 10 taksit kampanyası sunarak Tecno Camon 19 Pro telefon Vatan Bilgisayarın kampanyası başladı. Detaylar haberimizde.

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Vatan bilgisayar babalar gününe özel tertiplediği kampanya ile gündeme geldi. Samsung Galaxy S23 akıllı telefonu makul fiyata veren ve yanında Samsung Galaxy buds2 kulaklık hediye almak için haberimizind etayını mutlaka okuyun.

Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra'ya özel indirim ve ücretsiz Samsung Galaxy Watch!

Muhteşem Fırsat: Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra'ya İndirimli Fiyatla Sahip Olun, Üstelik Samsung Galaxy Watch 4 40 MM Hediye!

Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri yüzde 10 indirimli! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok vatandaşın teknoloji alışverişinde ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar'da seçili küçük ev aletlerinde bu geceye özel yüzde 10 indirim var. Peki, Vatan'da Tefal ütü fiyatları ne kadar? Vatan'da Philips elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Satıştan kalkan iPhone 11 bahara özel Vatan Bilgisayar'da! MediaMarkt, A101, BİM, Migros ve Carrefoursa'yı solladı!

Vatan Bilgisayar, teknoloji ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir perakendeci olarak, Apple'ın 2019 yılında piyasaya sürdüğü iPhone 11 modellerini satışa sunduğunu duyurdu. Üstelik bahara özel fiyatlarla...

LG Smart TV'ler yüzde 10 indirimle Vatan Bilgisayar'da! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Web'e özel kampanya... vatanbilgisayar.com’dan seçili LG televizyon alanlar, sepette yüzde 10 indirim fırsatından yararlanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da LG 65 inç 4K Smart TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Vatan Bilgisayar'dan web'e özel 2 bin 500 TL'ye varan indirim! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

vatanbilgisayar.com’dan seçili telefon, notebook, televizyon, kişisel bakım ürünü, elektrikli mutfak aleti ve elektrikli ev aleti alanlar, sepette 2.500 TL'ye varan indirim fırsatından yararlanacak. Peki, Vatan'da indirimler ne kadar sürecek? İşte detaylar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro Ramazan Bayram'ına özel indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya büyük indirim! Mart ayının son gününe özel fırsat

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya harika kampanya fırsatı sunuyor. Mart ayının son gününde Fibabanka Alış Gidiş Kredisi ile Peşin Fiyatına 12 Taksit avantajını kaçırmayın. İşte Tecno Camon 19 Neo'nun özellikleri ve fiyatı

Özel Sakarya Vatan Hastanesi satılıyor Haberi

Özel Sakarya Vatan Hastanesi satılıyor

Özel Sakarya Vatan Hastanesi 6 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Özel Sakarya Vatan Hastanesi satış ihalesi için  birinci satış günü 28 Şubat 2019 olarak açıklandı. 

TAŞINIRIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup:
Birinci artırmanın aşağıda belirtilen gün, saat ve yerde yapılacağı ve o gün kıymetlerinin %50'sini bulmasına satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olmasının ve bundan başka paraya çevirme ve payların paylaştırma giderlerini geçmesinin şart olduğu, istekli bulunmadığı taktirde, yine aşağıda belirtilen gün, saat ve aynı yerde 2. artırmanın yapılarak satılacağı; şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen değerinin %50'sini bulmasının ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olmasının ve bundan başka paraya çevirme...