05 / 05 / 2024

Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi nerede

Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi nerede

Türkiye'de ilk kez Alevi-Bektaşi inancına uygun eğitimin verileceği Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in katılımıyla gerçekleşti.

İl Özel İdaresi'nden bu ilde satılık 28 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman'da yer alan 28 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Özel sağlık sigortası yaptıracaklar dikkat! Yüzde 180 zamlandı! Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptıracak vatandaşlar, fiyatları düşürmenin bir yolu olup olmadığını merak ediyor. Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

İl Özel İdaresi'nden arsa karşılığı ihalesi!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, arsa payı karşılığı dükkan yapım işi ihale edecek. İşte ihale ile ilgili detaylar...

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa fırsatı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kütahya İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu ihale 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da Nuri Kızıltepe tarafından kuruldu.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Başay Biçerer tarafından kuruldu.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi nerede Haberi

Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi nerede


Milli Eğitim Bakanlığı ile Dosteli Yardım Eğitim ve Kültür Vakfı arasında imzalanan protokolle hayata geçen Özel Statülü Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisesi temel atma töreni Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde yapıldı.


Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı başta olmak üzere, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İl Milli eğitim müdürü Muammer Yılmaz, , Küçükçekmece İlçe Müftüsü Camalettin Bal, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Dosteli Yardım Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sakine Tükek, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


‘’ÖNEMLİ BİR İLK ADIM’’

Kültürümüz açısından önemli bir adım atıldığını dile getiren Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ‘’16 dönümlük arazi üzerine devlet yatırımı ile inşa edilecek okulumuza, Balkanlardan, Orta Asya’dan, Ortadoğu’dan...