29 / 04 / 2024

özeleleştirme satışları

özeleleştirme satışları

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, özelleştirme kapsamında yapılan kamuya ait mülkiyet satışları Başbakan Yıldırım'a sordu..

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

Çinli emlak devi Evergrande düşük gayrimenkul satışları için uyardı!

Nakit darboğazında olan Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande Group, gayrimenkul satışlarının düşmesi sebebiyle çapraz temerrüte düşebileceği uyarısını yaptı. 

Antalya'da yüksek faizler konut satışlarını nasıl etkiledi?

Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Başkanı Davut Çetin, konut satışlarını değerlendirdi.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Üniversitelere yakın projelerde satışlar arttı!

Konut sektöründe yeni kampanyaların üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklandığı günlere denk gelmesiyle kampanyalara ilgi arttı. Müteahhitlere göre projelerde satış hızı yükseldi.

Özelleştirmeyle yapılan kamuya ait mülkiyet satışları TBMM'de!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, özelleştirme kapsamında yapılan kamuya ait mülkiyet satışları Başbakan Yıldırım'a sordu..

ÖİB gayrimenkul satışlarına önem verecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, gayrimenkul satışlarına ağırlık vereceğini açıkladı. ÖİB önümüzdeki günlerde enerji sektörü, TP Petrol Dağıtım ve şans oyunları lisansı özelleştirmelerini de gerçekleştireceğini belirtti.

Tekfen HEP İstanbul'da son iki blok satışları başladı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı. 11 bloktan oluşan projede toplam 1424 ünite bulunuyor.

Ormanada'da villa satışları sabit kurla devam ediyor!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’deki doğal yaşam projesi Ormanada’da sabit kurla villa satışları devam ediyor. 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada, site sakinlerine özel seçkin olanaklar sunuyor.

Hep İstanbul 2. etap satışları devam ediyor!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin İstanbul Esenyurt'ta inşa ettiği Hep İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. İlk etap satışları tamamlanan projenin 2.etap satışları yapılıyor.

Hep İstanbul'un satışları sürüyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar ilçelerinin tam kesişim noktasında yer alan projede daire fiyatlan 216 bin TL ile 528 bin TL arasında değişiyor.

özeleleştirme satışları Haberi

özeleleştirme satışları


CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, özelleştirme kapsamında yapılan kamuya ait mülkiyet satışlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Topal sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Topal, önergesinde özelleştirme kapsamında bugüne kadar Kamu Kurum ve Kuruluşlarının özelleştirilmesi ile en kadar kamuya ait mülkiyet satışı yapıldığı sordu.

Topal'ın diğer soruları ise şöyle: "Toplam ederi ne kadardır? Kaç taşınmaz el...