29 / 04 / 2024

özelleştirme ihale ilanları

özelleştirme ihale ilanları

TCDD'nin Muş'ta bulunan bazı gayrimenkulleri özelleştirme kapsamına alındı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muş'ta Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları İşletmesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirmesini gerçekleştirecek...

Elektrik Üretim AŞ'ye ait akarsu santralleri 3 grup halinde özelleştirilecek!

Elektrik Üretim AŞ’ye ait Esendal, Işıklar, Kayaköy, Dere ve İvriz akarsu santralleri 3 grup halinde “işletme hakkının verilmesi” yöntemi ile özelleştirilecek. İhalede son teklif verme tarihi 9 Mayıs 2014 olarak belirlendi...

Özelleştirme İdaresi 10 ilde 11 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Manisa, Tokat, Aydın, Mersin, Balıkesir, Bitlis, Manisa, Nevşehir, Samsun ve Tekirdağ 'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İhale 29 Ocak 2014 saat 17:00 'de gerçekleştirilecek...

Özelleştirme İdaresi 5 ilde 16 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 5 ilde yer alan 16 adet gayrimenkulü 15 Ocak 2014 ve 16 Ocak 2014 tarihlerinde saat 17:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 4 ilde 7 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kayseri, Nevşehir, Sivas ve Bursa 'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 24 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satış yöntemi ile özelleştirecek

TEDAŞ'a ait 12 adet gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştirilecek!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) mülkiyetindeki taşınmazlar satış yöntemi ile özelleştirilecek, ihale 5 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31664 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Özelleştirme İdaresinden yatırımcılara arazi fırsatı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hazineye ait olan taşınmazların özelleştirilmesine dönük kapsamlı bir ihale süreci başlattı. İhalelerde, 27 kentte yer alan yaklaşık 1127 dönüm büyüklüğünde 107 taşınmazın satışı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'da özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'da bulunan toplam 17 taşınmazı özelleştirecek. 7 Eylül olarak belirlenen ihale tarihi, 19 Eylül gününe ertelendi.

Kalamış Marina'da özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) limanlar ile birlikte Kalamış Marina’nın da ihale sürecine başlıyor.

Dolardaki artış özelleştirme ihalelerini nasıl etkiledi?

Türk Lirası'nın yılbaşından bu yana dolar karşısındaki değer kaybının yüzde 20'yi aşması özelleştirme ihalelerini de vurdu. Özelleştirmelerin daha önce ihale ve devir işlemleri 6 ay içinde tamamlanıyordu.

Dikili'deki arsa Başbakanlık Özelleştirme ihalesi'nce iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir İli Dikili İlçesi'nde bulunan arsanın satışı için düzenlenecek olan ihale iptal edildi.

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Yeniköy Yatağan Termik Santrali özelleştirme ihalesi 13 Mart'ta!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, YEAŞ Yeniköy Yatağan Termik Santrali'nin işletme hakkının verilmesi için ihaleye çıktı. 13 Mart 2015 tarihine kadar teklifler alınacak. İhalenin ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Soma Termik Santrali özelleştirme ihalesi bugün!

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait, Soma B Termik Santrali ve bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılıyor...

özelleştirme ihale ilanları Haberi

özelleştirme ihale ilanları


TCDD'nin Muş'ta bulunan bazı gayrimenkulleri özelleştirme kapsamına alındı.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muş'ta Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları İşletmesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirmesini gerçekleştirecek. 


ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, Muş Merkez İlçesi Zafer Mahallesi, 158 ada, 12  parseldeki 8 bin 109,19, 13  parseldeki 11 bin 599,51, 14  parseldeki 5 bin 565,76 ve 15  parseldeki 5 bin 183,77 metrekare yüzölçümlü taşınmazların özelleştirme ihalelerinin nihai pazarlık görüşmeleri yarın 13.30-17.15 saatleri arasında...