26 / 06 / 2024

Özemeksan İnşaat yeşilova projesi ne zaman teslim

Özemeksan İnşaat yeşilova projesi ne zaman teslim

BUGÜNE kadar 600 konut inşa eden, kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Özemeksan, Yeşilova'da 300 dairenin yer aldığı ilk site projesini 2015 yılı sonuna dek tamamlamayı hedefliyor...

Dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye 59 milyar TL borcu var!

CHP Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye olan 59 milyar liralık taksitli konut borcu olduğunu açıkladı. 

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Yeşilova Invictus 2 lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Yeşilova Invictus 2 projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Yeşilova Invictus 2'de konut fiyatları kaç lira? İşte Yeşilova Invictus 2 projesi ile ilgili merak edilenler...

Karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor!

Evlerinin konforunda seyahat etmek isteyenler, çözümü tiny house’ların bir diğer alternatifleri olan el yapımı, lüks karavanlarda buluyor.  Ayrıca 20 milyar doları aşan karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Altınlarını TL'ye çevirenlere destek verilecek!

Altınlarını TL'ye çeviren vatandaşlar için verilecek destekle ilgili tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ulaştırma Bakanlığı 2 metro hattını İBB'ye devretmeyecek iddiası!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapımı süren 37,5 kilometre uzunluğa sahip 9 istasyonlu Gayrettepe Havalimanı ile 31,5 kilometre uzunluğundaki 7 istasyonlu Halkalı- Havalimanı metro hatlarını İBB'ye devretmemek için hazırlık yapıyor.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devri mecliste!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

MediaMarkt mağaza sayısını 82’ye yükseltti!

Türkiye’de sektöründe açık ara bir numaralı marka olma yolunda yatırımlarına devam eden MediaMarkt, ülkedeki mağaza sayısını 82’ye çıkarttı.

Özemeksan İnşaat yeşilova projesi ne zaman teslim Haberi

Özemeksan İnşaat yeşilova projesi ne zaman teslim

BUGÜNE kadar 600 konut inşa eden, kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Özemeksan, yeni projeleri Ikon Şehrin Evleri, Ikon Ofis, İkon Tria, İkon Plaza, İkon Villalar ve Yeşilova'da 300 dairenin yer aldığı ilk site projesini 2015 yılı sonuna dek tamamlamayı hedefliyor. Profesyonel bir ekiple hizmet veıdiklerini söyleyen Özemeksan Kurucusu Binali Özbaykız, yıllardır edindikleri deneyimle kaliteyi önde tuttuklarım belirterek, "İmza attığımız her projede güven algısını daha da yükseltiyoruz" dedi. 


Arsa fiyatları yükseliyor 

İzmir'de konut açığı bulunmasına rağmen yeni arsa üretmekte zorluk çektiklerini ifade eden Özbaykız, "Bayraklı ve Bornova bölgesindeki projelerimizle tanınıyoruz. İzmir'in yükselen değeri olan bu iki bölgede farklı ofis ve rezidans projelerimizi sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor. Uygun arsa bulursak, Karşıyaka ve Mavişehir bölgesinde de inşaat...