18 / 05 / 2024

Özen Gürsoy

Özen Gürsoy

Gülağa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir 'de, 18 Mart 2015 'te Özen Gürsoy Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Son günlerde yatırımcılarını üzen gümüş için yeni senaryo belli oldu. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı için resmen rakam verildi. Gümüş yatırımcısı havaya uçtu. İşte gümüşte son dakika gelişmeler...

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan     Gürsoy tarafından kuruldu. 

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

Özen Gürsoy Haberi

Özen Gürsoy

Gülağa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Mart 2015'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Özen Gürsoy Müdürlüğü'nde kuruldu.


Gülağa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...