06 / 05 / 2024

Özer Eroğuz kimdir

Özer Eroğuz kimdir

Körfez GYO'nun Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi,Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Özer Eroğuz, tüm görevlerinden istifa etti. 

Özer Eroğuz, Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu kararı ile Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak Özer Eroğuz'un atanmasına karar verdi.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir?

Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir? Mehmet Oğuz Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Oğuz Çarmıklı'nın biyografisi...

Davut Oğuz kimdir?

Yüksek Fen Kurulu Üyesi Davut Oğuz kimdir? Davut Oğuz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Davut Oğuz'un biyografisi...

Oğuz Satıcı kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Oğuz Satıcı'nın biyografisi...

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bay Tüzer İnşaat Ayakkabı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay Tüzer İnşaat Ayakkabı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Demir ve Abdullah Eroğlu ortaklığında kuruldu. 

Özer Eroğuz, Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez GYO'nun Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi,Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Özer Eroğuz, tüm görevlerinden istifa etti. 

Özer Eroğuz kimdir Haberi

Özer Eroğuz kimdir

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri yöneticisinin işten ayrılması hakkında açıklama yaptı.


Körfez GYO'nun Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi,Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Özer Eroğuz, 24 Kasım 2017 tarihi itibariyle tüm görevlerinden istifa etti. Eroğuz'un istifası nedeniyle görevinden ayrılmasından dolayı Körfez GYO ile ilişiğinin kesilmesine oybirliği ile karar verildi. 


Körfez GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizde Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi,Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Sn. Özer EROĞUZ'un 24.11.2017 tarihi itibariyle tüm görevlerinden istifa ederek ayrılmasından dolayı Şirketimizle İlişiğinin kesilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.
Kanmuoyuna Saygılarımızla...