07 / 05 / 2024

Özge Küçükerdönmez mahkeme sonucu

Özge Küçükerdönmez mahkeme sonucu

Ev almak için bir inşaat şirketi ile sözleşme yapan tüketici, şirketin evi zamanında teslim etmemesi üzerine dava açtı. Talebi değerlendiren mahkeme kredi ödemelerinin durdurulmasına karar verdi. Dava bu anlamda ilk!

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte aktüel ürünler kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: Bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez yaptığı son açıklamada doğal gaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu takdirde bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğimizi söyledi. Doğal gazda yüzde 80 oranında sübvansiyon uyguluyoruz. Yani 100 liralık bir faturanın 80 lirasını biz devlet olarak karşılıy

Bakan Dönmez açıkladı! Çiftçi ve köylüler bunu bekliyordu! İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, çiftçi ve köylülerin beklediği o haberi duyurdu. İşte detaylar!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Muhammet Ali Türkdönmez tarafından kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Marmaris’te köylülerin Osmanlı tapuları iptal ediliyor iddiası!

Marmaris’te 70 yıl süren Osmanlı tapu davalarını kazanan köylülerin, mahkeme kararlarının iptal edildiğini kaydeden CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yazılı olarak cevaplaması için TBMM’ye soru önergesi sundu. 

Özge Küçükerdönmez mahkeme sonucu Haberi

Özge Küçükerdönmez mahkeme sonucu

Ev almak için bir inşaat şirketi ile sözleşme yapan tüketici, şirketin evi zamanında teslim etmemesi üzerine dava açtı. Talebi değerlendiren mahkeme kredi ödemelerinin durdurulmasına karar verdi. Dava bu anlamda ilk! 


129 bin lira yatırdı 


İzmir Çiğli'de oturan Özge Küçükerdönmez, 3 yıl önce ev sahibi olmak için bir inşaat firması ile sözleşme yaptı. İnşaat şirketine 60 bin lira ödeyen Küçükerdönmez, anlaşmalı bulunan bankaya da 23 ay 3'er bin lira taksitle 69 bin lira yatırdı. Evinin zamanında teslim edilmemesi üzerine Küçükerdönmez, 'Satış ve kredi sözleşmesinin feshi' istemiyle banka ve inşaat şirketine karşı tüketici mahkemesinde dava açtı. 


İnşaat durduruldu 


Dava dilekçesinde, evin 2 yıl içinde teslim edilmesi üzerine sözleşme imzalandığı ve davacmm toplam 129 bin lira ödeme yaptığı belirtildi. Küçükerdönmez'in avukatı Seda Ayaz Aksoy, "Şirket fınansal...