08 / 05 / 2024

özge özdemir düğün

özge özdemir düğün

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak evleniyor. Çiftin nikahı 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli! 

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir,8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin sürdürülebilirliğine dikkat çekerek ''kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli'' dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kaynak ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Kültepe'nin açık hava müzesine dönüştürülmesi mecliste!

2022 yılının Kültepe Kaniş Karum Yılı olarak ilan edilmesi istemi ve bölgenin açık hava müzesine dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özersan Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Özersan Geri Dönüşüm Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Özdemir tarafından kuruldu.

Yeni Malatyaspor tesisleri için 100 dönüm arsaya ihtiyaç var!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kentsel dönüşüm projesi bölgenin çehresinin değişeceğini ve ir mahallenin tamamen yenileceğini açıkladı. 

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ın en büyük sorunu!

Adıyaman Yeniyol Gazetesi köşe yazarı olan Hidayet Özdemir, bugünkü yazısında Adıyaman'da kentsel dönüşüm konusunu değerlendirdi. İşte o haber...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak bugün evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak evleniyor. Çiftin nikahı 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Nihat Özdemir: Dünyanın her yerinde havalimanı yapacağız!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı projesine başladıklarını söyleyen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir,, "Dünyanın her yerinde havalimanı ve yeni yatırımlar yapmak, onları çalıştırmak, işletmek gibi çalışmalarımız da devam ediyor." dedi.

özge özdemir düğün Haberi

özge özdemir düğün

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir, Hüseyin Çolak ile evleniyor.


25 Şubat 2017 Cumartesi günü nişanlanan Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak çiftinin nikahı 9 Temmuz 2017 Pazar günü saat 17:30'da Kağıthane'deki Sadabad Kültür ve Nikah Sarayı'nda kıyılacak.


Emlakkulisi.com ailesi olarak editörümüz Özge Özdemir'i tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...