07 / 05 / 2024

Özgen Algül

Özgen Algül

Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgen Algül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Şahin Caddesi'nde kuruldu

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Küresel piyasalar yön arıyor! Risk algısı güçleniyor! 

Küresel piyasalarda, resesyon ve enflasyon ikileminde artan belirsizliklerle risk algısı güç kazanmayı sürdürürken, ABD'deki borç limiti krizine ilişkin pozitif haber akışı sınırlı da olsa risk algısının törpülenmesini sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Redrose İnşaat Servis Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redrose İnşaat Servis Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Algül tarafından kuruldu.

Bu alet enkaz altında kalp atışını algılıyor! MK4 FINDER'ın özellikleri nedir?

MK4 FINDER, SpecOps Group Inc. tarafından geliştirilen bir radar teknolojisidir. Bu teknoloji, yaşam belirtilerini algılamak için oluşturulmuştur. 

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Ali İliş, Yasemin Algül, Bahadır Akgül, Sevil ve Prota Mühendislik Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Özgen İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özgen İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Özgen tarafından kuruldu.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

İdealist Kimya Metal İnşaat Nakliyat Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdealist Kimya Metal İnşaat Nakliyat Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necip Algür tarafından kuruldu. 

Altın yaklaşık 7 yılın zirvesinde!

Altının ons fiyatı, jeopolitik risk algısının artmasının etkisi ile 1.582 dolarla yaklaşık 7 yılın, gram altın da 303,7 lira ile 5,5 ayın zirvesini gördü.

Harun Algül: Acilen gayrimenkul yönetim planı yapılmalı!

Bandırma Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısında konuşan MHP Meclis Üyesi Harun Algül, yerel yönetim acilen gayrimenkul yönetim planı yapması gerektiğini ifade etti.

Özgen Algül Haberi

Özgen Algül

Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgen Algül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu. 


Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Şahin Caddesi,...